Başkan Zeydan Karalar Geleceğin Hukukçularıyla Buluştu

Başkan Zeydan Karalar Geleceğin Hukukçularıyla Buluştu

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Çağdaş Hukukve Adalet Topluluğu tarafından tertip edilen “Kurgusal Duruşma Konferansı”etkinliğine katıldı.

ÇUKUROVAÜNİVERSİTESİ GÜNEYİN VE ADANA’MIZIN GURURU

BaşkanZeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri ile bir arayageldi, Çağdaş Hukuk ve Adalet Topluluğu tarafından organize edilen MahkemeSimülasyonu Programı’nda öğrencilere hitap etti. Belediye-Üniversite iş birliklerineson derece önem verdiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Adana’daki kurum vekuruluşların, Çukurova Üniversitesi gibi önemli bir üniversiteden yeteri kadarfaydalanmadığı kanaatini taşıyan, bu ilişkiyi yoğunlaştırmaya çalışan ve bununiçin çaba gösteren bir belediye başkanıyım. Çukurova Üniversitesi bir bilim kurumu,önemli bir üniversite, güneyin ve Adana’mızın gururu. Sizler Türkiye’nin enönemli üniversitelerinden birinde öğrenim görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

HUKUKÇULARABÜYÜK İŞLER DÜŞÜYOR

HukukFakültelerinin ve avukatlık mesleğinin önemine ayrı bir parantez açan BaşkanZeydan Karalar, adaletin ve hukukun bir ülke ve toplum için vazgeçilemezkavramlar olduğunu, yapı taşı olarak algılanması gerektiğini aktardı. Türkiye’nintam anlamıyla bir hukuk devleti olması için hukukçulara bu noktada büyük işlerdüştüğünü anlatan Başkan Zeydan Karalar, avukat, savcı ve hakim olacak hukukfakültesi öğrencilerinin en zor görevleri başaracağına inandığını kaydetti.

HERKOŞULDA SİZİN YANINIZDAYIM

BaşkanZeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi gibi bir üniversiteden mezun olmanıngururunu yaşadığını da söyleyerek, “Her koşulda sizin yanınızda ve sizindestekçiniz olduğumu bildirmek için buradayım” dedi.

 

gbovtqhrzwujt7dikpjsxenx.jpg

uhx6dcjol2jtsfvs9ad41pfq.jpg

kud0os4kw87j2ecufryvqtzg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.