Başkan Zeydan Karalar, Bayramda Köy Köy Gezdi, Halkla Buluştu

Başkan Zeydan Karalar, Bayramda Köy Köy Gezdi, Halkla Buluştu

 AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan Bayramı boyunca kırsal vemerkez ilçelerin köylerinde halkla buluştu, dertlerini dinledi, sohbet etti.Sarıçam ilçesi Kılıçlı, Cihadiye, Büyük Baklalı ve Küçük Baklalı köylerindehalkın sevgi gösterileriyle karşılayıp, bağrına bastığı Zeydan Karalar, Kozanilçesinin Bulduklu, Kuyuluk, Bucak ve Ilıca köylerinde de halklabayramlaştı.  Bayram boyunca Ceyhan,Kozan ve merkez ilçelerde halkın arasında olan Başkan Zeydan Karalar,Adanalılardan yoğun ilgi gördü.

 

Köylerde halkahitap eden Başkan Zeydan Karalar, çok zor bir döneme rağmen, çok önemlihizmetleri hayata geçirdiklerini kaydederek şunları söyledi: “Halkımız beni,Seyhan Belediyesi’ndeki doğru yönetim anlayışımdan dolayı Adana BüyükşehirBelediye Başkanı yaptı. Biz de onun gereğini yerine getirdik ve getiriyoruz.Zor şartlara rağmen çok önemli hizmetleri halkımıza götürdük, götürmeye devamediyoruz. Halkın vergilerini, halka hizmete dönüştürüyoruz. Millet İttifakıiktidar olduğunda Adana’ya çok daha fazla hizmet verme olanağı bulacağız.Gelirimiz artacak ve Adana daha güzel bir şehir olacak.”

Siyasetçilerinbirbirine hakaret etmediği, barışın, huzurun, kardeşliğin ve zenginliğin olduğubir ülke istediklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, kavga bittiğinde,kardeşlik ve huzur iklimi oluştuğunda Türkiye’nin her açıdan daha iyi halegeleceğini ifade etti. 

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ülkenin bölünmez bütünlüğü, vatan,bayrak, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik-demokratik Cumhuriyet bizim içinvazgeçilmezdir. Terörün her türlüsüne şiddetle karşıyız.”

 

qa1fsozw5dxm8ee9atpv2xzu.jpg

7kyrz6iagxase1v5wdI9x0sy.jpg

un0qc7z48e6vrgsyxlbhmfwz.jpg

blgadrjoefwhysk8yjpn0p4w.jpg

0gtsckezcl3vrvwsdux5oqiq.jpg

7ng6vdIfn2i1maxwkrghzoyj.jpg

e6hyvsmqqcpkiwhmbe9jtzr0.jpg

b2dotash8jo5ienfd7r0l3l9.jpg

Iohulggdbfnaq74wtcdksbzj.jpg

ilfbqw81gensxbvzrmkoac9m.jpg

x9birk6vuzjamn0hp8wj4fkr.jpg

h07of23mqpbIso9ysr4amhwl.jpg

y5vdsuu3pqyhmwdozecf8lkx.jpg

28stmvcqtcr9wp1pd47negnj.jpg

f7vlk1uqvgulshgpd9be36ch.jpg

hrc8wkrpqsgo41x0qbwy36Id.jpg

uoefmeIvl6g5cwifodk4n7yw.jpg

gvrklpf7hmzo5bmio1fqw6xs.jpg

vjIz12ko03b7tgcq5d8tyx4a.jpg

obgpv5u2h6jxzsqevjkiIwua.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.