Başkan Zeydan Karalar, “Barışa, Kardeşliğe Ve Sevgi Diline Birlikte Uzanacağız.”

Başkan Zeydan Karalar, “Barışa, Kardeşliğe Ve Sevgi Diline Birlikte Uzanacağız.”

Halkın sevgigösterileriyle karşıladığı Başkan Zeydan Karalar, Ramazan ayının ruhu olan; birlik,beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü ortamına en çok ihtiyaç duyulan günlerdengeçildiğini söyledi.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin Yüreğir ilçesinde verdiği iftar yemeğine vatandaşlaryoğun ilgi gösterdi.

BARIŞA,KARDEŞLİĞE VE SEVGİ DİLİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Programakatılan ve bölge sakinlerinin yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan BaşkanZeydan Karalar, barış ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayını çok sevdiğinibelirterek, “Ramazan ayı küskünlüklerin sona erdiği, kavganın bırakıldığı,birbirimize sarıldığımız aydır. Bunun için Ramazan ayını çok seviyorum.Ülkemizin de artık barışa ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. İnşallah bunu dayakın zamanda hep birlikte gerçekleşeceğiz” dedi.

YENİ KÖPRÜHİZMETE GİRECEK

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin halka hizmet için gece gündüz, yoğun şekildeçalıştığını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Bu kardeşiniz,mesai arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz çalışarak size hizmet veriyor. Bubölgede 8 mahalleyi birleştiren bir köprü yaptık. Önemli işlevi olacak büyükbir köprüyü daha Anadolu, 19 Mayıs ve Levent mahalleleri arasında yapıyoruz.Ben buranın çocuğuyum, bölgede trafik sorunlarını bizzat yaşadığım için çok iyibiliyorum. Bu köprüyü Allah nasip ederse seçimden önce açacağız. Yağış müsaadeederse nisanın sonunda, mayısın ilk haftasında açacağız. Şimdiden hayırlıolsun. 19 Mayıs Mahallesi’ne bir taziye evi daha yapıyoruz, çamaşırhane kurduk,inşallah yakında çok daha büyük hizmetler yapacağız. Sizler için 24 saatçalışmaya devam edeceğim.”

vvamop7sykwy6tp0dengfofl.jpg

vnfcfadwjoygn6q7rd0uless.jpg

trnvdh71sndaIzuamzxbr9m4.jpg

pn4u6cvls1dok0exaerbcf5x.jpg

jb9kv80zkvrgo7bycqga6ppq.jpg

eutblkb9kqj7safgmpx8wazw.jpg

gz74stpydtjiklymlupb6xr2.jpg

gp4g35lwwvfiksdarth0nzmt.jpg

uxfu6014mpggtr38bdvco5Ix.jpg

9gj6xovlezpmobhy2wIhsvqr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.