Başkan Soyer: Farklılıklar bu şehir için zenginlik

Başkan Soyer: Farklılıklar bu şehir için zenginlik

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Konyalılar Federasyonu'nu ziyaret etti. Başkan Soyer, “Farklılıkların bu şehir için zenginlik olduğuna inanıyorum. Varlığınızı devam ettirmeniz için üzerime düşen ne varsa yapacağımı bilin” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, bağlı derneklerin başkanları ile yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarete CHP İzmir Milletvekilleri Bedri Serter, Tacettin Bayır ve Ednan Arslan, CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Hakkı Süha Okay ve Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile temsilcileri ve federasyon yönetimi katıldı.

Soyer: “Siyasetin kucaklayıcı olması gerekiyor”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye'de siyasetin çok sığlaştığını belirterek “Siyasetin çok daha kucaklayıcı olması gerekiyor. Herkesi içine alacak, farklılıkları da içine sindirecek bir perspektif ortaya koyması gerekiyor. Bu da Mevlana kültüründe var. Konyalılar İzmir'e Mevlana'yı anlatsınlar yeter. Bundan daha güzel bir siyaset olabilir mi? Oradan öğreneceğimiz şeylerle geleceğimizi tasarlayacağız, geleceğe yürüyeceğiz. Farklılıkların bu şehir için zenginlik olduğuna inanıyorum. Varlığınızı devam ettirmeniz için üzerime düşen ne varsa yapacağımı bilin” dedi. 

Pzn2XhYD360IHSQuyOsE8qkU..jpeg

ARsHrVzUYGPM2nwEbdI8khFc..jpeg

0WwF2nlNq5Sb4kGUoJ3v9Ifg..jpeg

v4LZQTs7DlopWRSwxkc19U0K..jpeg

UBXDkpszd0goji25CqZ7m6Nu..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.