Başkan Rıza Akpolat 43. İstanbul Maratonu’na Katıldı!

Başkan Rıza Akpolat 43. İstanbul Maratonu’na Katıldı!

43. İstanbul Maratonu 7 Kasım 2021 Pazar günü koşuldu...

Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu unvanını taşıyan 43’üncü İstanbul Maratonu 40 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da maratona katılarak bu heyecana ortak oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen ve N Kolay'ın isim sponsorluğundaki 43. İstanbul Maratonu'na vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Sisli havaya rağmen genci, yaşlısı, birçok vatandaş maratona katılarak kıtalararası koşmanın keyfini çıkardı. Anadolu yakasından başlayarak Avrupa yakasında son bulan 43. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Ugandalı atlet Victor Kiplangat, kadınlarda ise Kenyalı atlet Sheila Jerotich kazandı.

1903 göğüs numarasıyla maratona katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, koşunun bayram havasında geçtiğini belirtti ve şunları söyledi: "Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından 43. İstanbul Maratonu’na Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldık. Beşiktaşımız görülmeye değerdi."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.