BAŞKAN ÖZTEKİN YERELDE İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRMEK ADINA TEMASLARDA BULUNDU

BAŞKAN ÖZTEKİN YERELDE İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRMEK ADINA TEMASLARDA BULUNDU



Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek adına yeni adımlar attı. Anadolu illerini ziyaret eden Başkan Öztekin buralarda vali, belediye başkanı ve muhtarlarla görüştü.

Başkan Öztekin ilk olarak memleketi Sivas'taydı. Öztekin, Niğde'den Sivas'a atanan Vali Yılmaz Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Öztekin; Kağıthane'deki çalışmalarını Vali Şimşek ile paylaştı.

Başkan Öztekin ziyaretlerine Sivas Belediyesi ile devam etti. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile görüşen Başkan Öztekin kurumlar arası işbirliğini güçlendirecek projeleri konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Bilgin, Başkan öztekin'e 58 numaralı Sivasspor formasını hediye etti.

Başkan Öztekin ata toprağı olan Koyulhisar'da, Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Hükümet Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış programıyla birlikte temaslarını sürdüren Başkan Öztekin burada TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TDED Genel Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti milletvekilleri Semiha Ekinci ve Habib Soluk, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem milletvekili Ahmet Özyürek, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve Kaymakam Resul Yıldırım ile bir araya geldi.

Sivas'ın Suşehri ilçesine hareket eden Başkan öztekin, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret ederek mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplam 460 bin kişi nüfuslu Kağıthane'de en çok 60 bin kişi ile Sivaslılar yaşıyor. Ziyaretlerde Sivas'ın tarihi ve kültürel değerlerinin yaşatılması hususunda karşılıklı projeler de konuşuldu.

Başkan Öztekin'in Sivas temaslarının ardından ikinci durağı Ordu'nun Mesudiye ilçesiydi. Burada da kağıthane Belediyesi tarafından hizmete sunulan halı sahanın açılışını gerçekleştiren Başkan Öztekin; AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Belediye Başkanı isa Gül ve Kaymakam Oğuzhan Aksoy ile görüşerek istişare yaptı.

Sivas ve Ordu'nun ardından Başkan Öztekin Tokat'a geçti. Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşen Başkan Öztekin çevre, kentsel dönüşüm ve akıllı şehircilik konularını birlikte ele aldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in de yer aldığı Anadolu ziyaretleri toplam beş gün sürdü. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini aktaran Başkan Öztekin; '' Anadolu'ya desteklerimiz devam edecek. Anadolu insanının huzur ve refahı için belediyelerimizle işbirliği içindeyiz. Birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeleri konuştuk. Misafirperverlikleri için vali, kaymakam ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

xpuyQEBoUC05q16IzjLmJSbv..jpeg

8ej3OhCJTp7PRZqtMNImWlcX..jpeg

m48hwtipeqnZOECs9FX1UVfD..jpeg

dc205wmkXEWNCvOYBsZRioTS..jpeg

2kqDQJEwGycoNBKlVh6gf0TU..jpeg

JWVe4Fam18sYS9xwbj6ipGcR..jpeg

w5AIr9UEMtnQRvJVBKCzcFpf..jpeg

lXyCvx5k9HmOGILFbtn6peUq..jpeg

N4LtESZ3yPY0ui2gUwbGzsRo..jpeg

SN9YJs0ncdBQT4lyEqDMf6tw..jpeg

91F3DeaOJvWVunTM7Uqpc24t..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.