BAŞKAN ÖZTEKİN KARADENİZ TURUNDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN KARADENİZ TURUNDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Yaz aylarının gelmesiyle Kâğıthaneli vatandaşlar tatillerini geçirmek için asıl memleketlerine gitti. Kâğıthane’de yaşayan Karadeniz kökenli birçok vatandaş da köylerine giderek memleket hasretini giderdi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin her sene yaptığı Anadolu ziyaretlerinin bu yıl ikincisini Karadeniz’e gerçekleştirdi. Kurban bayramında İç Anadolu’yu gezen Başkan Öztekin bu kez Karadeniz’e giderek buradaki Kâğıthanelilerle buluştu.

Başkan Öztekin; Sinop’ta Dikmen ve Gerze ilçelerini ziyaret etti. Gerze’de 47. Kültür ve Sanat Festivaline katılım sağladı. Sinop’un ardından Bayburt’a geçen Başkan Öztekin Dede Korkut Uluslararası Kültür Festivali’ndeydi. Bayburt’un Demirözü, Yukarı Kırzı Köyü ve Arpalı Beldesi’nde Bayburtlularla bir araya geldi.

Bayburt’un ardından Gümüşhane Geleneksel Kadırga Otçu Şenlikleri’ne katılan Başkan Öztekin Yayladere Köyü, Nazlıçayır Köyü, Güvercinlik Köyü ve Geçit Köyü’nde hemşehrileriyle buluştu. Başkan Öztekin son olarak Trabzon Tonya’daydı. Yerel etkinliklere katılan Başkan Öztekin beldelerin kalkınması için de vatandaş ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Gittiği beldelerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Öztekin; ‘’ Hemşehrilerimize ve belde sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu insanının kadir şinaslığı ve misafirperverliğini bir kez daha gösterdiler. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle buluşmakla beraber, beldelerin kalkınması için yerel yöneticilerle de görüşme imkânı bulduk. Bu anlamda Kâğıthane Belediyesi olarak Anadolu’ya desteklerimizi sürdüreceğiz.’’ dedi.

Ziyaretlerinde Başkan Öztekin'e AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, belediye başkan yardımcıları ve dernek temsilcileri de eşlik etti.

stltbgjdpho9y03zo5dwnsqy.jpg

pferzrta5kxmdk7omflzw309.jpg

2hjdv0yfz1tlgejwcsoh5nuv.jpg

swknj5beylurbmhcf6fuj3wq.jpg

hulavnhwfxkszbondk3mgyc0.jpg

6hnuarI3wbbtswycjtu9ecam.jpg

yi0syvdneh5utqxfu1kqcrpg.jpg

ortwlahjg5kbdnkuljzpzcsd.jpg

x80bqIyfeprjshfuvt5wacz3.jpg

4dgrutovf2bcppeldtkh0efs.jpg

thsuygojzq8ixx7m2rad3bfp.jpg

y1c8xpf2Ingm9osjczrgd53m.jpg

nm6pu7I0b1rcy2tjkcajf8mh.jpg

zobpuwgemslqgkdi0nvkyjsn.jpg

6ilgkwd2v3pcfmtxwosql70u.jpg

xazv6w3sefar1sckgpe8j2hf.jpg

I8g53ywswkxhmu21d4zgjobq.jpg

wdf0oc2unp18xelmqdz3ikhx.jpg

bjygjpk96tfh1qhqzuar50nd.jpg

jjcderscrhgq172v8fypatui.jpg

vylt0qdyb7I2we8or3agqfch.jpg

eiejop5ky3yahlstjsxh4tw7.jpg

scmpduq1xtbrise9zheoyaw2.jpg

orwbagyf05dxtvjnfegtopeI.jpg

dqbfhwor08kg5aq2uyobpIm6.jpg

c4hhbimlsyqreo6jexmanqdu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.