BAŞKAN ÖZTEKİN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Kendisi de aslen Sivasli olan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Yenikapı'da düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri'ne katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi.

İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından bu yıl 12 .’si düzenlenen ‘Sivas Tanıtım Günleri’ yoğun bir katılımla devam ediyor. Yenikapı'da 14 Kasım tarihine kadar devam edecek etkinliklerde Sivas'ın kültürel, sanatsal ve coğrafi değerleri sergileniyor. Sazıyla sözüyle, yöresel lezzetleri ve el sanatları ürünleriyle adeta Sivas’ın İstanbul’a taşındığı etkinliğe Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi.
İstanbul'da Sivaslıların en yoğun yaşadığı ilçelerden biri olan Kağıthane'den de Tanıtım Günleri'ne katılım yoğun oldu. Kağıthane Belediyesi, etkinlik alanında stant kurarak ilçe sakinlerini etkinlik alanında ağırlıyor.
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de etkinliklere katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Öztekin etkinlik izlenimlerini şu sözlerle ifade etti:
''Osmanlı'nın sancağını taşımış, Cumhuriyeti'mizin kuruluşunda ön saflarda yer almış Sivas'ımızı en iyi şekilde tanıtmak amacıyla buradayız. Her fırsatta Sivas'ımızı köy köy gezerek hasret gideriyoruz. Bugün etkinlik alanını gezerken kendimi memleketimde gibi hissettim. Buraya gelen vatandaşlarımızı Sivas'ımızın en lezzetli tatları, en içten türküleri, hediyelikleri ve Sivaslının misafirperverliği karşılıyor olacak. Tüm İstanbulluları bu haftasonu Sivas'ı daha yakından tanımaya, pazarından alışveriş yapmaya Yenikapı'ya bekliyoruz.'' diye konuştu.

v9ljzmyhc8oinqp7b10awjg3.jpg

kI35tftmnzheozvf86epdxks.jpg

ebkgnn7scfexwlg1mpchjjuz.jpg

jadlskbz7kt0w4mpIx2vghl3.jpg

jdsIbholegiv9qln467acgtq.jpg

3yjmdkqnfpzarc7qIozuuma6.jpg

4eal1ydrbw07hrkvgzu59mfb.jpg

x8spmdo4usy1qjozg5ajhtlr.jpg

hqsaIikzmtunbzs8dovg5gc1.jpg

z4xj6ghakd3lmjs5ih9pulos.jpg

hvlkhqgoxtbpdmI6crnoudgc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.