BAŞKAN ÖZTEKİN BİRÇOK SARIYERLİYİ AK PARTİ'YE ÜYE YAPTI

BAŞKAN ÖZTEKİN BİRÇOK SARIYERLİYİ AK PARTİ'YE ÜYE YAPTI



AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu "Yüz Yüze 100 Gün" projesi kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Partili ilçe belediye başkanları Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda bir araya geldi. İlçe belediye başkanları ardından Sarıyerli vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve önerilerini değerlendirdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de program kapsamında Sarıyer'deydi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Öztekin yerel ve ulusal gündem hakkında istişarelerde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini de not alan Başkan Öztekin ihtiyaçların karşılanması noktasında yetkili mercilerle görüşeceğini ifade etti.

Sarıyerliler Başkan Öztekin'i ev ve işyerlerinde güleryüzle karşıladı. Temaslarının ardından açıklama yapan Başkan Öztekin; '' AK Parti'mizin politikalarını, son 21 yılda gerçekleşen icraatları ve gelecek projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık. Birçok Sarıyerliyi partimize üye yaptık. Sarıyerlilerden 2023 ve 2024 seçimlerinde güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı'mızı ve partimizi destekleyeceği sözünü aldık. Komşu ilçemizin güleryüzlü insanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.'' dedi.

6ElFuyXYtqzkdBsWa5nvTr3j..jpeg

iOMVwAh1u5L6alZx2mcFQXeI..jpeg

1en7fNR3hri4O2cvjpwm80bt..jpeg

oKM0lxtI3TPENiFGABHLbjwh..jpeg

mN0zQC6EeTvLY5w1Vrl8gHPb..jpeg

WvYkrfpOmDj0aGPJBTUCxhA3..jpeg

d3Ayuz7gvHGM69eFc8oDsBCR..jpeg

YEMqF6TIupRHvCz51bf7QywB..jpeg

pAJLmCjTxM8NSqXbK7l3oHkO..jpeg

D6utcPmVws5vSRKZEbnHTQCh..jpeg

DM4b2yt39ERZmIB6UgfWT5Ku..jpeg

FOsdVaSQkZ6tivY4J8eT2lfW..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.