BAŞKAN ÖZTEKİN 300 KİŞİLİK EKİPLE SAHAYA İNDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN 300 KİŞİLİK EKİPLE SAHAYA İNDİ



İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 17 il için sağanak yağış uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış etkili oldu. AFAD'dan yapılan uyarılarda İstanbul için "Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun." ifadelerine yer verildi.

Kağıthane Belediyesi yağmur için tüm tedbirleri önceden aldı. Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin gözetiminde 300 kişilik ekip sahaya indi. Ana cadde ve ara sokaklarla dere kenarlarında yapılan temizlik çalışmaları neticesinde Kağıthane'de olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Kağıthane sınırına yakın İBB sorumluluğundaki Sarıyer'e ait Cendere bölgesinde istinat duvarında çökme yaşandı. Başkan Öztekin ekiplerle beraber olay yerine giderek çalışmalara katıldı. Kağıthane Belediyesi'ne ait iş makinaları, çöken duvar parçalarını yoldan kısa sürede kaldırarak trafiği normale döndürdü. Çökme olayında herhangi bir yaralanma veya maddi hasar yaşanmadı.

Başkan Öztekin yağmurun ilk dakikalarından itibaren süreci aynı zamanda Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nden de 90 farklı noktada 400'ün üzerindeki kamera sistemi ile takip etti. Belediyenin 444 2300 numaralı çağrı merkezi de personel sayısını arttırarak geceden itibaren acil durumlar için teyakkuzda kaldı.

DTNQbEgZ9Cp3mjzhi175HsuB..jpeg

0MyVx3RjW1s6L5HrFXtnqazP..jpeg

Z1MUi40mquH2f3xOrCanT9DJ..jpeg

jGsyC3wJuMQTitAB2go1xfKH..jpeg

gebaAuWFynoOHv8d21Rw3GfD..jpeg

Z49tny5xqFXvhJHscTU0gBia..jpeg

gCyDEw1vbUOGi30XoVNaFm4r..jpeg

T8Da94iJOkBLCtKN1bMZqXuy..jpeg

KkHqTAZJELP0a3RWefQj6sCV..jpeg

PD4LmVAgOTKXQNnWfHMxUJds..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.