Başkan Özer, Koltuğunu 4. Sınıf Öğrencisine Devretti

Başkan Özer, Koltuğunu 4. Sınıf Öğrencisine Devretti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisiNehir Düz’e devretti.

Esenyurt’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıetkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Yenikent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi NehirDüz ve sınıf arkadaşları, Okul Müdürü Şener Yıldırım, Sınıf Öğretmeni LeylaÖzgür Onur, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i ziyaret etti. Başkan Özerziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Başkanlık makamınaoturan küçük Nehir yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, okullarda ve Esenyurt’ta yapılması gereken çalışmalarıanlattı. Nehir Düz, öncelikle okulunda yapılması gereken çalışmalara dikkatçekerek şunları söyledi: “İlk olarak okulumuzun duvarlarına badana yapılmasıgerekiyor. Sonrasında ise okulumuzun bahçesinde yapılması gereken düzenlemelerile çevresinde asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını istiyorum. Bir de ilçemizgenelinde devlet hastanelerinin yaygınlaştırılması, çocuklar için kütüphaneler,ders çalışma kursları ve oyunlar oynayabilmemiz için parklar yapılmasınıistiyorum. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilçemiz daha güzel bir görünümekavuşabilir” dedi.

“ÇalışmalarıYaygınlaştırmak Önemli”

Nehir’in okulu ve ilçeyle ilgili taleplerine katıldığını söyleyenBaşkan Özer, “Bende söylediklerine katılıyorum. Sorunlarımızın başında eğitimve sağlık geliyor. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okuyor. Bu aslında hiç haketmediğimiz bir durum. Bu durumunun hızlıca değiştirilmesi lazım. Ayrıca  Nehir’in sağlıkla ilgili tespitlerine dekatılıyorum. Özellikle gençlere, kadınlara yönelik ilçe genelinde sağlık çalışmalarınıyaygınlaştırmamız son derece önemli” ifadelerini kullandı.

Ziyarete katılan diğer öğrencilerin de taleplerini tek tekdinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tüm çocukların 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hepsine başarılar diledi. 

67xotkmivwkcfnw52a9cfIzr.jpg

mu1srvbctoe3jqohpty6mfkh.jpg

9an1fo5ttrIx6ksush8ezqyg.jpg

mnanjbzofwmcl8yv0dhygqtr.jpg

rwhbn8pj5vcayxumv9pfix1u.jpg

i93gkt8sfjuvbbnxwj6Ipt0y.jpg

qnmgzxbo8f6dhctkIvjwnakl.jpg

hzIqktf6w0aulnwhx2185sr4.jpg

b7edk0mqskwt1ltfwxdalrnb.jpg

9fjrvmui7cab4ste1k2szgpy.jpg

r1oblx7ibwtgeI9azsocqhmu.jpg

uxIbb1lqoek2nz3a0dcftsrc.jpg

mfhpy7xngtbrcmdblI0j1ynq.jpg

fivwnpx32zleeo9okvahdjrh.jpg

4yzj0avpkfjmokdhqbsli7g2.jpg

8jezxy2wft0xtldqbwvod1ir.jpg

alcsfwmk16lp8soiwrmavb4p.jpg

ctp52u4shmvwcqx0jeqIbfd8.jpg

qbdw6lcofgx0yp5v8ztordgu.jpg

d90uwad2vo4r5zjc3qisgnxo.jpg

Icfwtuedj0z6pf2xbmyl7c48.jpg

napwsuxfj3hxikcgckznvgop.jpg

hakl7jvdgsyqs1fdcxqferb4.jpg

15eurdlejowaf0jsxgylsd4n.jpg

exl5ygvzozf0agnkdh7cla8t.jpg

ntft9zbbxq0pkngw5l6pewvj.jpg

4ni6gjtg5dplabxnvolwhatv.jpg

pzjdzdylh9vohktusef2x7pe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.