Başkan Özer Hemşehri Dernekleriyle Bayramlaştı

Başkan Özer Hemşehri Dernekleriyle Bayramlaştı

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ilçedeki yörederneklerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Ziyaretlerde yoğunilgiyle karşılanan Başkan Özer, “Sevgi paylaştığımız zaman azalmaz, çoğalır.Buna vesile olan en önemli günlerden biri bayramdır. Hepinizin RamazanBayramı’nı kutluyorum” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ilçede bir diziziyaret gerçekleştirdi. Güne Serhan Tirit Merkez Camii’nde bayram namazınıkılarak başlayan Başkan Özer, burada Esenyurt halkıyla bayramlaştıktan sonraMuş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nindüzenlediği kahvaltı programına katıldı. Programda yoğun bir ilgiyle karşılananBaşkan Özer, herkesin bayramını kutlayarak Esenyurt için hizmete ara vermedendevam edeceğinin mesajını verdi. Kahvaltı programının ardından Zonguldak,Bartın, Karabük Eski 67’liler Derneği’nin gerçekleştirdiği bayram buluşmasına katılanÖzer, bayramın barış ve kardeşlik duyguları içinde geçtiğini belirterek herkeseteşekkür etti. Bayramın birinci gününde Göleli Kadınlar Kooperatifi’ni deziyaret eden Başkan Özer, burada kadınların yapmış olduğu çalışmalar hakkındabilgi alarak kültürel değerleri yaşattıkları için teşekkür etti.

Sevgi PaylaştığımızZaman Çoğalır”

Bayramlarınsevgiyi paylaşmak adına önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Prof. Dr.Ahmet Özer şöyle konuştu: “Hepinizin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum.Zorlu bir sürecin sonunda kısa bir süre önce belediyemizi devraldık. Bayramseyran demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramların tabii bizim kültürdeayrı bir yeri var. En önemli yeri sevgidir. İnsanın doğasında öyle hasretlervar ki paylaştığınız zaman büyür. Ona da vesile olan günler vardır. Sevgiyipaylaştığımız zaman azalmaz, çoğalır. Buna vesile olan en önemli günlerden biribayramdır.”


6rojpzgoe09maktxkgsqhyp8.jpg

zexk32rmvugnsqgzwtfmdyhn.jpg

ukbcfwra5yb2hoz1r6sn0dof.jpg

qe1xhx8wtogzrs0vnosbf2lz.jpg

yhg1sqefhdzveca6a8wfpgcm.jpg

Ioc8zgydta4rouxm5etmbjvc.jpg

esutmlqclm1ngh9nwdkr36vs.jpg

zlnkbs1ghpenwwuatcjrmq0d.jpg

jhlktj0logmy9yce7bxb5uss.jpg

k2xcIoyfdngrc3xghsfa5vy0.jpg

x52q0ebaauhlonxunpvyvsse.jpg

lqol1zxpesuh2rxpmIf9bmgw.jpg

ctfqI0un2zdqbr8hsjxeav43.jpg

etdwvw2lufxsb3aoh49zyqjn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.