Başkan Özer: Esenyurt’umuz Dünya Şampiyonları Çıkarıyor!

Başkan Özer: Esenyurt’umuz Dünya Şampiyonları Çıkarıyor!

Milli Paratriatloncu Uğurcan, BaşkanÖzer’e olimpiyat şampiyonluğu sözü verdi

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa TriatlonGençler Kupası PTS 5 kategorisini birinci tamamlayarak Dünya Şampiyonu olan Esenyurtlu Milli Paratriatloncu Uğurcan Özer’i makamındaağırladı. Uğurcan’dan 'Olimpiyat Şampiyonluğu' sözü alan Başkan Özer, “Bize bu gururu yaşattığın için teşekkürediyorum. Başarınla gurur duyuyoruz. Esenyurt’umuz dünya şampiyonları çıkarıyor” dedi.

EsenyurtBelediyesi’nin desteklediği Milli Paratriatloncu Uğurcan Özer, Mersin’deYenişehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) iş birliğiyledüzenlenen Dünya Paratrialon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası PTS 5kategorisini birinci tamamlayarak Dünya Şampiyonu oldu. Şampiyona sonrasıUğurcan’ı arayarak tebrik eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ardındanaltın madalya ile ilçeye dönen milli sporcuyumakamında ağırladı. İlçeye bu gururu yaşattığı için Uğurcan’a teşekkür edenBaşkan Özer şöyle konuştu: “Uğurcan bizim sporcumuz. Bize dünya şampiyonluğu kazandıran, bizigururlandıran bir sporcumuz. Ben Esenyurt halkı adına Uğurcan’ı tebrik ediyorum.Onun bu başarısıyla gurur duyuyoruz. Daha nice başarılar diliyorum.”

“Sporcu Dostu Bir Belediye Olacağız!”

EsenyurtBelediyesi’nin sporcu dostu bir belediye olacağını ifade eden Başkan Özerşunları ekledi: “1 milyonluk kentimize, spor akademileri başta olmak üzere spor lisesi, spor salonları gibigerekliyatırımları yapacağız. Esenyurt’umuza ait statlarımız başka yerlere devredilmiş, onları da inceleyeceğiz. BunlarEsenyurt halkının. Tekrar Esenyurt halkının hizmetine almamız lazım. Birtakımkurumlara devredilen spor salonlarımız ve yüzme havuzlarımız var, bunları da tekrar inceleyerek etkinhale getirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.”

Olimpiyat Şampiyonluğu Sözü Verdi!

İki günsüren ve 380 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada dereceye girmekiçin mücadele eden Milli Sporcu Uğurcan Özer, Dünya Şampiyonu olarak Paris'te düzenlenecek olimpiyatlaragitme hakkı kazandı. Esenyurt Belediyesi’nin bu süreçte kendisine her türlüdesteği sunduğunu belirten Milli Sporcu, “Bütün mücadelem Bayrak içindi. Dört yıl önce Dünya’da 21. sıradaykenbelediyemizin olanaklarını kullanmaya başladım. Ondan sonra sırasıylabirinciliğe kadar yükseldim. Zaten olanaklarımız çok güzel. İnşallah önümüzdekiyarışlarda da madalya hedeflerimiz var. İnşallah olimpiyatlarda da bir madalyakazanıp döneceğim. Destek olunca gerçekten başarı geliyor. Ben destekleriniziçin çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

gto9eambnj7uumdshfa2qopx.jpg

uIxotiap10a4qu2xhfvoclsb.jpg

xmuefolwvpsz6j4kdfgaw9nl.jpg

qpgnxchalsui3mr8fIykgrx7.jpg

ipamqcgtIo7tyfxqhnamybbj.jpg

yl0h4gp7dwk21jcbxb5ryveq.jpg

gxs3o7zhkalbIrnvcvd9pyto.jpg

rvzfcapnbwyzsbkth72ij0wI.jpg

dnuevqInkqamlhxacz9g6fom.jpg

momlrbp76euepfxqkvr3yzdj.jpg

ss9fae6hmtqIodzbfgmbdwvw.jpg

qg3q614jafocruIoltaxhznm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.