Başkan Özer’den Sebahat Teyzeye Anlamlı Ziyaret

Başkan Özer’den Sebahat Teyzeye Anlamlı Ziyaret

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümektezorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğinikarşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününükutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ekiplerininAnneler Günü’nde evinde ziyaret ettiği 76 yaşındaki Sebahat Pelin, BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’den baston isteğinde bulundu. Başkan Özer, desteksizyürümekte zorlanan Sebahat teyzenin evine giderek hem geçmiş anneler gününükutladı hem de baston hediye etti. Ziyarette Sebahat teyzeyle uzun süre sohbeteden Başkan Özer, “Bu belediye sizin belediyeniz, halkın belediyesi. Kimsesizlerinkimsesi olmak zorundayız. Bu sosyal devletin ve sosyal belediyeciliğin birgereğidir. Biz gücümüz yettiğince sizlerin yanında olacağız. 40 günlük süredebirçok vatandaşımızın hayatına dokunmaya çalıştık. Bu hizmetlerimiziartıracağız. Beni en çok mutlu eden şey, sizin gibi insanlarımızı mutlu etmek.İnşallah hep birlikte daha güzel bir Esenyurt yaratacağız” dedi.

“BelediyemizBizi Yalnız Bırakmıyor”

Esenyurt Belediyesinin birçok sağlık hizmetinden faydalandığınıbelirten Sebahat Pelin, “Allah razı olsun, her şeyden memnunuz. Annelergünümüzü de kutladınız. Belediyemiz bizi hiç yalnız bırakmıyor” diye konuştu.


rxr2cmsvzel0koyupjw7daeh.jpg

fghfbgi59h7841yquyunxdnb.jpg

n5poyzugrcwv4hmrIuhfkk9o.jpg

yiuqc7sh6pdrfwlojytbxztp.jpg

bldfxignvxabmchs4mozwa86.jpg

sfnkr2qxoxvt0upnulsdam5e.jpg

4qodoInrbm3efwkai1t0jhxy.jpg

hzmspbw1pov6ffare4x9gek0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.