Başkan Özer: Artık Kurbanlarımız Güvenli Ortamlarda Satılacak

Başkan Özer: Artık Kurbanlarımız Güvenli Ortamlarda Satılacak

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, güvenli ve hijyenik bir tesis olarak hazırlanankurban satış pazarını ziyaret etti. Hayvan satıcılarıyla ve vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Özer, “Bizim idealimiz, Esenyurt halkını mutlu ve memnunetmek. Bundan sonra da kurbanlarımız böyle güvenli ortamlarda ve alt yapısı,üst yapısı tarafımızca yapılmış tesislerde satılacak” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, hem hayvan satıcılarının hem de vatandaşlarıngüvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmesi için hazırlanan kurban satışalanında incelemelerde bulundu. Ülkenin dört bir yanından hayvanlarıyla satışpazarına gelen satıcıları tek tek ziyaret eden Başkan Özer, vatandaşlarla dabir araya geldi. Özer’in, satıcı ve vatandaş arasındaki kurban pazarlığına eşliketmesi ise renkli anlara sahne oldu.

“İdealimiz, EsenyurtHalkını Mutlu ve Memnun Etmek”

Esenyurt Belediyesi tarafından hazırlanan kurban satış alanında konuşan BaşkanÖzer, “Bu bayramda hem Esenyurt’un pırıl pırıl olması hem de Esenyurtlununburada kurbanlıklarını güven ve huzur içinde alması için bu tesisi kurduk. Bualanın hem alt yapısını hem deüst yapısını gerçekleştirdik. Bizimidealimiz,Esenyurt halkını mutlu ve memnun etmek. Bayram da bunlardan bir tanesi. Bugünburayı teftiş ettik, hem hayvan sahipleri hem de halkımız çok memnun. Bu bizide memnun ve mutlu etti. Çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra dakurbanlarımız hep böyle güvenli ortamlarda ve alt yapısı, üst yapısıtarafımızca yapılmış tesislerde satılacak. Bu vesileyle, ülkemizin dört biryanından hayvanlarını buraya getiren hayvan sahiplerine hoş geldiniz, buradakurbanlarını alacak ve kesecek olanlara da Allah kurbanlarını kabul etsindiyorum. Ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum”dedi. 

bzdynceonkhIsjrmt9wgl7af.jpg

2t1674elner3gixIhvbzymvg.jpg

hpjwrbty86efg7spdvzxquhg.jpg

elajImrfo416pmqb7vxdrcew.jpg

qgvinklhwycftyomr8gfsj1v.jpg

ptok1ibv0rmrqpz4vjgbIkes.jpg

lnbffpcktjuzmlvvs0bx7n29.jpg

btsxjhadehk0upcwlx5orlqt.jpg

qjswgytdnsajxh8fol2wxur0.jpg

wcrqfpsmutx5zbld3e6ozygo.jpg

rxsjvkjntczIgmkfozl5g3ei.jpg

cmnpyuko9ctqwbzio7spbghf.jpg

fwpvrIjzptl6kxt4klujwz3q.jpg

gdpjqnhoca5ct0szvudevarw.jpg

nufw1isbI8tspwhquotaarnv.jpg

qlzefcmIdojk1uguyzah0892.jpg

cyocnwxxdqa9w6uku2snvofm.jpg

8uzkv92lswmqwqnpgeoe4hI0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.