Başkan Deniz Köken'den 900 haneye tapu müjdesi

Başkan Deniz Köken'den 900 haneye tapu müjdesi

Başkan Deniz Köken, Alibeyköy ve Çırçır Mahallesinde bulunan 92 taşınmaz yani yaklaşık 900 dairenin tapu sorununu çözdüklerini açıkladı.

Alibeyköy ve Çırçır Mahallelerinde vakıf mülkü iken hazine adına geçen ancak üzerindeki binaların 2000 yılı sonrası yapılması sebebiyle tapu alınamayan taşınmazlarla ilgili kanun değişmesi üzerine Eyüpsultan Belediyesi’ne devri sağlandığını belirten Başkan Deniz Köken, bu sayede bu taşınmazların tapu işlemlerine başlanacağını belirtti.

"VAAT DEĞİL MÜJDE VERİYORUZ"

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Eyüpsultan'da göreve geldiği günden bugüne kadar, 43 aydır vaat değil müjde verdiklerinin altını çizen Başkan Deniz Köken, "Şimdi ki müjdemiz de Alibeyköy ve Çırçır Mahallelerimizdeki komşularımıza. Bugüne kadar tapusunu alamayan 92 taşınmaz yani yaklaşık 900 dairenin tapu sorununu çözdük" dedi.

Başkan Deniz Köken, "Bizim milletimizle gönülden bağımız var. Her zaman bir ve beraber olduk, bundan sonra da birliğimiz devam edecek. Çok şükür bugün bu sevince bizler de ortak olduk ve şahitlik edeceğiz. Tüm hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Eyüpsultan Belediyesi'nin internet sitesinde açıklanan parsellerdeki komşularımız, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden bilgi alabilir.

xg1bte4bjmkdrwzzy0nnfedt.jpg

rczpwavc50u1lgdldrxftyus.jpg

r6tfelsw5du2pmhcqvI0gd87.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.