BAŞKAN ÇALIK BABASI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU

BAŞKAN ÇALIK BABASI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, vefat eden babası Yüksel Çalık için İstanbul ve Trabzon’da Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlide katılanlara teşekkür eden Başkan Çalık, “Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım. Bu zor günümüzde yanımızda bulunan ve duaları ile desteklerini esirgemeyen sevenlerimizden Allah razı olsun” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçen hafta vefat eden babası Yüksel Çalık için İstanbul ve Trabzon’da Mevlid-i Şerif okuttu. Beylikdüzü’nde Fatih Sultan Mehmet Camii’nde okutulan mevlide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ile Çalık ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

“Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım”

Mevlide katılanlara teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi ki benim babam olmuş. Bu zor günümüzde yanımızda bulunan ve duaları ile desteklerini esirgemeyen sevenlerimizden Allah razı olsun” dedi. Yüksel Çalık için memleketi olan Trabzon’da okutulan Mevlid-i Şerif’e ise Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çalık ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

hav97gte1nm824dIxwikl6od.jpg

ov3mzwv2me4drniahqoquy1c.jpg

7qlsc0uk2Ipgfjuyweztngvb.jpg

fhubkIor12ip3lmf0mlwsgrz.jpg

q9gig5yohrsaof8wrmz2tnh4.jpg

40n9qkvlhtgq8ubcoxaxtn1j.jpg

qwb8g0rsgtfcozhp6zmj72lf.jpg

qhcjkvcavwImru25fpare4yi.jpg

meyjb5oxv0tahh2nutycfe43.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.