Başkan Bozkurt’tan Üniversitelilere Tam Destek

Başkan Bozkurt’tan Üniversitelilere Tam Destek

Başkan Bozkurt’tanüniversitelilere tam destek

İstanbul EsenyurtÜniversitesi’nin 2019-2020 akademik yılı açılış töreninde konuşma yapanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Düzenleyeceğimiz yarışmalarlaüniversiteli öğrencilerin fikirlerini destekleyeceğiz” dedi.

İstanbul EsenyurtÜniversitesi 2019-2020 akademik yılı Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenentörenle açıldı. Programa, Esenyurt İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel,Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sudi Apak, Esenyurt ÜniversitesiMütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşlikatıldı. Törende konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,“Sizler için elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Üniversiteyle ilgilibir birim oluşturacağız. İlçemizde, üniversite okuyan öğrencileri kapsayan‘Fikrim Var’ yarışması düzenleyerek, her sene başarılı olan arkadaşlarımızınfikirlerinin hayata geçirebilmesi için destek vereceğiz” dedi.

“Başarının 5 sırrı var”

Üniversiteli gençlerlebir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Bozkurt, “Sizlerileride bu ülkenin kanaat önderleri olacaksınız. Fabrikatör, siyasetçi, doktorcumhurbaşkanı, avukat çıkacak aranızdan. Sizden en büyük isteğim bu ülkeyi ve insanlarınısevmeniz. Bizler coğrafi olarak çok önemli bir ülkeye sahibiz ve ülkemiz şuandahak ettiği noktada değil. Gelişmiş ülkelere baktığım zaman bizim de onlardangeri kalmamamız için beş noktaya ihtiyacımız var. Önce, barış ve kardeşlikadına sevmeyi öğrenmeliyiz. Ülkemizi, vatanımızı, hiçbir ayrım yapmadanbirbirimizi, doğayı sevmeliyiz. Arkasından ahlaklı olmalıyız. Başkasınınhakkını yememeliyiz. Sonrasında da başarı için bilgi şarttır. Bu yüzden bilgiyikeşfetmeli, sorgulamalı ve kullanmalıyız. Ezbere yaşamamız lazım. Başka türlüyanlışları keşfedemeyiz. Sorgulamak, araştırmak başarının sırrıdır ve budinimizde de var. Eğer bunu da yaparsak doğruyu buluruz. Tabi doğru bilgiyeulaşınca çalışmak ve üretmek gerekir. Çalışmak ve üretmek son derece önemlibunu elde edersek başarı arkasından geliyor” diye konuştu.

 

ghozlfItmvwdpnf7qkpuhid2.jpg

zl8qtvvmwibot0kzgmyf9wrh.jpg

0tqdlIdhytojk4xgnxs3fsur.jpg

kygl3dzt16gmwxklsquofjd8.jpg

rw9ljtvfa6bimxshojc5lnxk.jpg

ughjtgawbzt2nbovsvr3zwnp.jpg

sqfukrwvswqinajtkclcd52x.jpg

gnj0jxtfvka4okmwclbusiov.jpg

e8whaesbyl1fiy6roksptaqv.jpg

voIaslpdwd01gtyeyqcjp8z6.jpg

bcljpmkpox1uys9ufrjcaelt.jpg

wkqve1vgzaje83dpfra7rinu.jpg

xwr2ai5kvel0dmn3ervamqu7.jpg

uydemqbyhI6cv8slgohlkz2j.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.