Başkan Bozkurt: Öğretmenler Bir Toplumun Geleceğidir

Başkan Bozkurt: Öğretmenler Bir Toplumun Geleceğidir

İlçe genelindeki öğretmenleri yalnız bırakmayan Başkan Bozkurt,öğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte ünlüsanatçı Ender Balkır eşsiz türküleriyle öğretmenlere unutulmaz bir akşamyaşattı.

Başkan Bozkurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe genelindekiöğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Ünlü sanatçı Ender Balkır dasöylediği türkülerle öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Esenyurt KültürMerkezi’nde gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe, Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Belediye başkan yardımcıları, birimmüdürleri, çok sayıda öğretmen ve aileleri katılım sağladı.

Sizlere SonsuzTeşekkür Ediyorum

Öğretmenlerin toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Ender Bey’i dinlemeye doyamıyoruz. İnşallah buakşam da öyle bir duygu kalacak hepimizde. Bu gün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nükutlamak üzere buradayız. Öğretmenler bir toplumun geleceğidir. Onlar nasılyoğururlarsa ülkeyi, ülke de öyle şekillenir. Bir öğretmen çocuğu olarak benbuna inanıyorum. Babamın hayatından bende kalan bu. Ben sizlere teşekkürediyorum. Öğretmenlik mesleğinin getirdiği sorunları ve sıkıntıları ben birebirşahit olarak hafızama nakşettim. Gerçekten çok zor bir meslek. Hangi duygu vedurumlar içerisinde olduğunuzu biliyorum. Dolayısıyla sizlere sonsuz teşekkürediyorum. İyi ki varsınız. Bizim birliğimiz olun, beraberliğimiz olun, bizibirbirimize perçinleyin ki bu toplum ilelebet var olsun. Gazi Mustafa KemalAtatürk’ün kurduğu bu ülkede ilelebet var olalım. Hepinize sevgiler, saygılarsunuyorum.”

s51gpxfkv0rgbydzhu94ejnc.jpg

qp3cidhogIl0patzfu9jdbx8.jpg

Ipkprc6cuinjltnora5kqmqe.jpg

4uqxfxofyr19itysnlevhhe7.jpg

wxhjdeomiu0oqluqejIs9sy7.jpg

vfoxabens3ostkagIulhqyp4.jpg

fmfaposl0jqk9we1x6qniuat.jpg

t0hpzidce7p4auwbq8qmkmx9.jpg

ewxIzc7qf0navonobihmcljy.jpg

zcmdtqh13rns9fjxkdb4wngl.jpg

ekdntpzcosu5d7rhmuykpfgg.jpg

1vsjcmwo7aneugt243ezcyqx.jpg

cswbxgnmjlaqrno5bv1k6pwe.jpg

aa9cgqpj8eyhglzwsdmxvpi7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.