Başkan Bozkurt Muhtarlar Ve Azalarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Muhtarlar Ve Azalarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Muhtarlar ve azalarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Beş yıl sizinle beraber olduk. Adaylaşmasürecimde bana destek veren, bugüne kadar yaptığım her çalışmada, yaşadığım herzorlukta yanımda duran siz değerli muhtarlara çok teşekkür ediyorum. Bundansonraki süreçte daha büyük tecrübelerle, daha büyük umutlarla bu topraklarıninsanları daha iyi şartlarda yaşasın diye mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayının sekizincigününde iftar sofrasında muhtarları ağırladı. Esenyurt Şehit Erol Olçok KültürMerkezi’nde gerçekleşen iftar programına muhtarlar, azaları ve aileleri katıldı.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda dualar edilerek oruçlar açıldı. ProgramdaBaşkan Bozkurt, beş yıllık görev süreleri boyunca Esenyurt için beraberçalıştığı muhtarlara ilçeye kattıklarından dolayı teşekkür ederek plaket takdimetti. İftar yemeğinde, görev süreleri içerisinde hayatını kaybeden muhtarların plaketleriailelerine verilirken, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun verdiği desteklerve yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürplaketi sundu.

“DesteklerinizdenDolayı Teşekkür Ediyorum”

Programda konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Allah tuttuğunuz orucukabul etsin, kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin, kimseyiaçlıkla sınamasın. Ramazan ayı en güzel aylardan bir tanesi. Hem ibadetettiğimiz hem de bir araya gelerek dostluklarımızı perçinlendiğimiz bir ay. Beşyıl beraber olduk sizinle. Ben öncelikle adaylaşma sürecimde bana destek veren,bugüne kadar yaptığım her çalışmada, yaşadığım her zorlukta yanımda duran, iyigünümüzde kötü günümüzde beraber olduğumuz siz değerli muhtarlara çok ama çokteşekkür ediyorum. Görevi devraldığımda Esenyurt Belediyesi bugünkü tablodançok daha zor durumdaydı. O zorlukların büyük bir bölümünü aştık. Yarım kalanişleri tamamlamak için tekrar başvurdum ama partim başka bir tercih yaptı.Umuyorum ki gelen kişiler yarım bıraktığımız işlere sahip çıkarlar. Ben vefateden muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsi çok kıymetliydi. Allahhepsinin mekânını cennet etsin” ifadelerini kullandı.

“Mücadele EtmeyeDevam Edeceğim”

Siyaseti bırakmadığını ve bundan sonraki süreçte mücadele etmeyedevam edeceğini söyleyen Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Her şeyin bir sonu varaslolan geriye baktığınızda hoş bir seda bırakıp bırakmadığınız. Tabii bu süreçsonunda önemli olan helalleşebilmek. Ben size hakkımı helal ediyorum. Siz devarsa bir hakkınız helal edin. Bu Esenyurt’tan gideceğim, siyaseti bırakacağımya da bundan sonra bir şey yapmayacağım anlamına gelmiyor. Tam tersi bir süredinlendikten sonra daha büyük tecrübelerle, daha büyük umutlarla, daha büyükmücadele gücüyle inşallah Esenyurt’ta, İstanbul’da ve Türkiye’de bu topraklarıninsanları daha iyi şartlarda yaşasın diye mücadele etmeye devam edeceğim.”

“BaşkanımızdanÇok Memnunuz”

Desteklerinden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür eden EsenyurtMuhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun, “Belediye Başkanımıza Ramazan’ınbereketini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Biz Başkanımızdanmemnunuz. Gerçekten çok iyi çalışmalarımız oldu. Bir belediye başkanı, muhtargibi değil de bir abi kardeş gibi çalıştık. Bu süreçte yaptığı çalışmalardandolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

x6mf1kycoen20ahf8jlus54q.jpg

godp9tjo8nuzncwrhfrl7pqa.jpg

tiwv5xujd2nu0kzasq1yclxt.jpg

ly3wurjrbza6mdqbgnxespxe.jpg

v1l5emyaaqxI90ojcqbm4dsz.jpg

hoyt2wbnfzm1gcxa8d6jyk5q.jpg

tgdfhwvea4n5qxbb3oam82u6.jpg

afvyobIdcxpe317skhq0dmb6.jpg

n9lrabxyew8idIte3sghjbrh.jpg

eqxzagzuofdhvmndlewjfc4p.jpg

g0zrqaffktgxlycle1w5q2mu.jpg

m4l8gzthq9Iscbkafuwhdypx.jpg

43vw0szh9rlxifysq2d6pgra.jpg

0i4vtIz5xua97derepqgabwp.jpg

ctyrbf04kqyudsuo2x7grenI.jpg

2jl5om3hf9nfutvp8qkdcdge.jpg

drl4qaIce02dk5vuyfcjkhx9.jpg

cgh42wksfiva16bp7dxozkry.jpg

8h9gIvdtulqv4aixkbnhczyj.jpg

m7cwcusfI5xfjeyz0yl1mzpt.jpg

skctfpwijuothepanmd4ko2d.jpg

tyjk3ze6nmf5lvfqmcegs8hn.jpg

bnbcqyzqmvolxngzku3rI4xi.jpg

ylc4pdawoxIzbd6efru0pihy.jpg

nfkg56zxi0tf97vb8aIobwos.jpg

r9wsf2ntcoImaipft6knw4bk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.