Başkan Bozkurt Dernek Başkanlarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Dernek Başkanlarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Dernek başkanlarıve site yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz.Ramazan, birlik beraberlikiçinde birbirimize destek olduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarakbirçok insanın aynı sofrada birlikte olduğu bir aydır” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayınınaltıncı gününde orucunudernek başkanları ve site yöneticileriylebirlikte açtı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına,Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’un yanı sıra meclis üyeleri,başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Semazen gösterisi ile başlayanprogramda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Hiçbir Rant İşine Girmedim”

Beş yıllık görev süresinde kendisine verilen desteklerdendolayı katılımcılara teşekkür edenBaşkan Bozkurt şöyle konuştu:“Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz. Birlik beraberlik içinde birbirimize destekolduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarak birçok insanın aynı sofradabirlikte olduğu bir ay. Beş yıl önce belediye başkanı seçildim. Bana destek verdiniz. Bütünsiyasi partilerin temsilcilerinden oy aldım. Öyle seçildim. Esenyurt’un Evladıolarak hiçbir rant işine girmedim. Yönetilmesi neredeyse imkânsız bir belediyealdım. Bugüne kadar getirdim.  Elbetteeksikliklerimiz oldu. Bu süre boyunca beni denetlediniz, eleştirdiniz, sahipçıktınız. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetilmesi çokkolay, kim seçilirse seçilsin benim başladığım yerden çok kolay bir şekildeyönetecek. Bitirmekiçin de onur duyacağım birçok projem vardı ama maalesef partimiz başkagerekçelerden dolayı adaylaştırmadı beni. Bugüne kadar göstermiş olduğunuzdestekler için teşekkür ederim.”

j2qjtxpal7lgrsyyu3kdecbh.jpg

8fwxqvg7uzymmjrckea5stfd.jpg

5byuunaj70gf6zgontccdzqs.jpg

pwyu5sojikczabsh1e0wrvlv.jpg

d3yqjdv2ulx0sfjpqtbgunw1.jpg

gcsvh9pbwhrwk5texufpvgu4.jpg

faIreu578nsceguom2nqm6to.jpg

najow0guexbmp4zvolcetk8h.jpg

3h5ogkqr7smwp8fg4rosvu2b.jpg

nxv5ldshjmkhedzgc8wyp7gi.jpg

u7swIehrtnb2zc5u3ndxq0vt.jpg

tcld1zqjlsgreI9xkxs86eyo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.