Başkan Böcek Demre Kekova Festivali’ne katıldı

Başkan Böcek Demre Kekova Festivali’ne katıldı

 

Demre Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Demre Kekova Festivali yoğun bir katılımla gerçekleşti. Festivale İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ve İYİ Partili milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"Demre'mize Her Alanda Destek Veriyoruz"

Festivalin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,

“Hiçbir kimseyi ötekileştirmeden milletimizin dertlerine derman olacağız diyerek göreve geldik. 19 ilçe belediye başkanımızı Millet İttifakının belediye başkanları gibi göreceğimizi söylemiştik. Çalışmalarımızı aynı azim kararlılıkla devam ettiriyoruz. 17 mahallesi 27 bin 750 nüfusu olan Demre’mizde üreticilerimize, kooperatiflerimize,  köylülerimize Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz. Turizmci dostlarımıza Turizm Birliğini kurarak destek oluyoruz. Antalya’mızı deniziyle, çevresiyle korumaya kollamaya devam ediyoruz” dedi.

Akşener'den Beraberlik Vurgusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere değinerek, "Çalmazsanız, çaldırmazsanız, adam kayırmazsanız, israf etmezseniz demek ki sizin paranızla, sizin verginizle sizlere hizmet edilebilirmiş" dedi. Türkiye’nin, Antalya’nın ve Demre’nin kaynaklarının hizmet etmek için yeterli olduğunu belirten Akşener, “Bundan sonra bize çok büyük bir iş düşüyor. Nasıl ki ele ele tutuşup Antalya Büyükşehir Belediyesi alındıysa, nasıl el ele tutuşup Demre Belediyesi alındıysa, nasıl 11 büyükşehir belediyesi alındıysa şimdi de el ele tutuşacağız sizi mahcup etmeyeceğiz, utandırmayacağız, üzmeyeceğiz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Demre Belediyesi'nin son üç yılda gerçekleştirdiği yatırımların açılışı, gerçekleştirildi. Açılışın ardından Melek Mosso sahne alarak muhteşem bir konser verdi.

 

 

bq05zvhiesv162fnsrt9nbut.jpg

u1upcodavkbhftqI0eaipozw.jpg

celotpIutka1i8k9dh3jafz0.jpg

g6ba32oeIovu0qj8dz9rpshk.jpg

gjbftsqr8pp25ccidfoex3dk.jpg

iltcqz0d4cbzruotofkjeurw.jpg

o78yfjusrvmozatgIckayer6.jpg

m87jbrvqsedakotrbgzfxInl.jpg

r8wkk2lpdea4j5r1xIhtjbqm.jpg

ymexgfn1gI5he8ancjlsrspz.jpg

cuyrvw3qhlazgrslndxhbkz7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.