BARIŞ MAHALLESİ SAKİNLERİNE PAZAR ALANI MÜJDESİ

BARIŞ MAHALLESİ SAKİNLERİNE PAZAR ALANI MÜJDESİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Barış Mahallesi’nde bulunan Ada 90 Sitesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek belediye tarafından yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin pazar alanı isteğine yanıt veren Başkan Çalık,  Rıfat Ilgaz Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından pazar alanının yapılacağını söyledi.

İlçede yaşayan vatandaşlarla mahalle toplantılarında sık sık bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bu kez Barış Mahallesi’nde bulunan Ada 90 Sitesi sakinleriyle buluştu. Toplantıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı. Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıda, Belediyenin ilçe genelinde ve mahallede yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Çalık, vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyip sorularını yanıtladı. Vatandaşların her birini dikkatle dinleyen Başkan Çalık, gelen talepleri de ilgili birimlere aktardı.

“Yağmurdan ve güneşten korunan bir kapalı pazar alanı olacak"

Mahalle sakinlerinin pazar alanı isteğinin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade eden Başkan Çalık, alanın Rıfat Ilgaz Caddesi üzerinde yapılacağını söyledi. Caddenin bisiklet yolları ve yeşil alanlarıyla da örnek bir alan olacağını dile getiren Başkan Çalık, “Caddenin toplam genişliği 22 metre uzunluğu ise 305 metre. Biz burada trafiğin çok rahat akabileceği bir yolun yanı sıra belli günlerde de pazar alanı olarak kullanılabilecek alanlar oluşturacağız. Konforsuz bir pazar alanından bahsetmiyorum. Üstü çelikle kapanmış, yağmurdan ve güneşten korunan bir kapalı pazar alanı olacak. Toplam 816 adet tezgâh hesaplandı. Çeliğin yüksekliği ise 5 metre olacak. Onun altında da pazarı kurmuş olacağız. Yol çalışmalarının hemen ardından pazarın kurulumuna başlayacağız.” diye konuştu.

8kmfzmnotydpqIzgluqwrcse.jpg

m6rgayxf1ksovzpIshmd4xc7.jpg

u0Iyejczch3ghvtw9jdzntqm.jpg

wturqdclvbtIejvrhh0kaofn.jpg

2ipbcklsqmd5yjjeyxgIknbv.jpg

zgrmqj8w32xdhl4tspbtawfv.jpg

w9fxbljc0iuvmwdpyeqpn4gr.jpg

vjscorgyk06ypqj37linznce.jpg

kwvqyrtx83r6hlk2dlumppcb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.