BALÇOVA BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞLANMA İÇİN SPOR

BALÇOVA BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞLANMA İÇİN SPOR

Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü, sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanma için her hafta farklı bir spor etkinliği düzenliyor. Yaşlılar haftası nedeniyle ilçe meydanında yapılan etkinliğe...

Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü, sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanma için her hafta farklı bir spor etkinliği düzenliyor. Yaşlılar haftası nedeniyle ilçe meydanında yapılan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"7’den 70’e Herkese Ücretsiz Spor" sloganıyla binlerce kişinin spor yaptığı Balçova’da, insanların spora olan ilgilerini artırmak için her hafta farklı bir etkinlik düzenleniyor. Bu etkinliklerden biri de 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Balçova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi. "Sağlıklı Yaşlanalım" sloganıyla yapılan etkinliğe vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle hareketsiz kalan 65 yaşüstündeki vatandaşların spor yapması için düzenlenen etkinlikte, Balçova Belediyesi Spor Eğitmenleri alanı dolduran vatandaşlara müzik eşliğinde çeşitli spor hareketleri yaptırdı.

Yaptıkları tüm etkinliklerde koronavirüs tedbirlerine önem gösterdiklerini belirten Başkan Fatma Çalkaya, “Hem çocuklarımızın hem de büyüklerimizin sağlıklı yaşaması için spor aktivitelerimiz devam edecek” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.