Bahçelievler’de Kurban Kesim Alanları Hazır

Bahçelievler’de Kurban Kesim Alanları Hazır

 

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban satış ve kesim alanlarında hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Bahçelievler Belediyesi, Kurban Satış ve Kesim Alanındaki hazırlık çalışmalarını tamamladı. Hijyen koşulları gözetilerek vatandaşların kurban satış ve kesim alanında ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılarak hazır hale getirildi.

Bahçelievler Belediyesi’nin Çobaçeşme’de hizmete sunduğu Kurban Satış Alanı'ndaki 93 çadırda yaklaşık 2 bini aşkın büyükbaş, 4 bine yakın küçükbaş kurbanlık satışa sunulacak. Satılan tüm kurbanlıklar Bahçelievler Belediyesince hazırlanan modern ve hijyenik ortamda, belediyenin veteriner hekimlerinin kontrolünde, ehil kasaplar tarafından kesimi sağlanacak. Kafeterya ve mescidin de bulunduğu alanda kurban satıcıları için duş yerleri oluşturuldu.

Kurbanlık Satış Alanını ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzeri ve Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde kurduğumuz kurban satış ve kesim noktalarında belediyemizin zabıta, temizlik, ruhsat ve fen işlerine bağlı ekipler 24 saat esasına göre çalışacak. Ekiplerimiz alanın fiziki şartları ile ilgili çalışmarını yürütürken veterinerlik bürosu çalışanları da alana gelecek kurbanlıkları taşıyan kamyonların resmi evraklarını kontrol ederek alana girişine izin verecek” dedi.

jFzvw4LA26mKGbQHpCusoJtl.jpg

RzvdOgHaU4x81sDCnr5Yiu7o.jpg

c7ok3RXnbDr5zyMAquL2lYT9.jpg

dDRoXqMxhkLWfHI1Sn4smKG6.jpg

x7U1u3CtfMDPc2Q6K5zWyqb9.jpg

I4Qr5ZRnkMc7mLEiXpYdJ8P0.jpg

dgrzvYXNoebsxPyj5CDQwLA0.jpg

1gzmrwNH7VBXOAJPEQpZlyqh.jpg

QpAtl1x5q0bG7Wv9B8FCzZiP.jpg

nsmP5lD29Wq4BErYCRFOfeyz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.