Bahçelievler’de Huzur Toplantısı yapıldı

Bahçelievler’de Huzur Toplantısı yapıldı

Bahçelievler’de ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik Huzur Toplantı yapıldı. Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleşen Huzur Toplantısı’na Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Demir, mahalle muhtarları, Siyasi Parti ve STK ile meslek temsilcileri katıldı.

 

Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe Bahçelievler’in İstanbul’da huzur açısından en iyi ilçelerden biri olduğu belirterek, “Bu sadece alınan emniyet tedbirleriyle olmuyor. Hem vatandaşımızın duyarlılığı hem ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarımızın, STK’larımızın, siyasi partilerimizin, yerel yönetimlerimizin kurumlarımızın birbirleriyle olan uyumundan da kaynaklanıyor. Allah huzurumuzu daim etsin” dedi.

 

Bahçelievler’in geçmiş yıllardan daha güvenli hala geldiğini söyleyen Emniyet Müdürü Hakan Demir’den sonra konuşan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Bahçelievler’de komşularımızın huzuru için çok verimli bir toplantı oldu. İlçemizde alınan önlemleri, atacağımız adımları değerli kaymakamımız, emniyet müdürümüz, muhtarlarımız, STK’larımız ve siyasi parti temsilcilerimizle istişare ettik. Kurumlar arası koordinasyonun sağlanması açısından çok önemli bir toplantı oldu. Huzur toplantımıza katılan tüm ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Daha güvenli, daha huzurlu bir Bahçelievler için çalışmaya devam ediyoruz.”dedi.

bflbv7auzvItpy34i9h1swqe.jpg

tzpdgkojbrkuh0ta5mrbfq1m.jpg

d5zane0yp4supwhsb3flhcdk.jpg

jni0n5v4muklrob8b2rstp3q.jpg

cggh0nrtwwu91nmoo4yldjbl.jpg

qIy68hbvta1ljmzq9tbye7vk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.