Bahçelievler’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Bahçelievler’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Bahçelievler Belediyesi bu yıl 1 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasında birlikte kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir program düzenledi.  Bu yılki teması "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" olarak belirlenen programda Bahçelievler’de bulunan din görevlileri bir araya geldi.

 

Bahçelievler Akif Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve din görevlileri katıldı.

 

Programdaki konuşmasında camilerin medeniyetimdeki yeri ve önemi üzerinde duran Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bize dinimizi öğreten, din hizmetine emek veren hocalarımızı, aziz milletimizin cami ve Kur’an kurslarımızın ihyası için gösterdiği fedakârlıkları hayırla anıyoruz. Camiler bizim dinimizin, kültürümüzün merkezinde olan yerler. Bu vesileyle din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

 

Bahçelievler İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay konuşmasında 1986 yılından beri Camiler ve Din Görevlileri Haftasının kutlandığını belirterek, “Belediye başkanımız din görevlileri ile buluşalım, onlarla hasbihal edelim dedi. Bu ortamı bizlere hazırladığı için başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a şükranlarımız arz ediyorum. Katılımlarından dolayı da saygıdeğer kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle söz konusu haftaların aziz milletimiz ve İslam âlemi için hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

poruy8qjwivbujaxosyfaIct.jpg

ukzmpqdjgunwjeyv2hrr7h0z.jpg

wdwaph9ockekxq6yqztjf7nt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.