Bahçelievler’de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Bahçelievler’de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirten başkan Bahadır bu özel gün dolayısıyla muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

 

Muhtarlar Demokrasimizin Temel Taşlarıdır

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Muhtarlarımız seçimle işbaşına gelinen görevlerin ilk basamağı olarak demokrasinin temel taşlarıdır, demokrasinin başlangıç noktasıdır. Hangi kurumun temsilcisi olursanız olun bir mahallede, bir ilçede muhtarlara kulak vermeden iş yaparsanız yanılma ihtimaliniz yüksektir. Bizler bu doğrultuda muhtarlarımızla sürekli işbirliği içerisindeyiz.” dedi.

 

Bahçelievler’deki 11 mahalle muhtarı ile birlikte yol yürümekten gurur duyduğunu belirten başkan Bahadır, “Muhtarlarımız da belediye başkanları gibi seçimle iş başına gelen, vatandaşlar tarafından seçilmiş insanlardır. Bahçelievler Belediyesi olarak kamusal hizmet sunarken muhtarlarımızla hasbihal ettikçe, saflarımızı sıklaştırdıkça ilçemizin marka değerini daha ileriye taşıyoruz.” dedi.

 

lvfnpt2jdcygbuuh69Ipi4ek.jpg

8o1y7mhmcx9xytv4ezrpvipg.jpg

fx2urtnib6nk4sgcl7jzoa9e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.