Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, gelecek 5 yıla hazır!

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, gelecek 5 yıla hazır!

AK Parti tarafından bir kez daha aday gösterilen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır gelecek vizyonunu açıkladığı, yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri anlattığı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Proje Tanıtım lansmanına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Bahçelievler Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Hakan Bahadır, yeni dönem hazırlıklarını anlattığı, gelecek vizyonunu ve 2024-2029 döneminde hayata geçireceği projelerini açıkladığı bir lansman gerçekleştirdi. Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ve oldukça yoğun bir katılımın olduğu programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, Sevan Sıvacıoğlu, çok sayıda partili, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, ilk olarak son 5 yılda Bahçelievler’de yapılan icraatların anlatıldığı bir video gösterimi yapıldı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.

 

“Bahçelievler’de çok çalışan Hakan Bahadır var. Ona destek olacağız”

 

“Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz.” sözleriyle konuşmasına başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şöyle devam etti:

“Biz, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak belediyelerimizle çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Başlangıçtaki en önemli konularımızdan bir tanesi bağımlılıkla mücadeledir. Çocuklarımızı, gençlerimizi, spor salonlarına, yüzme havuzlarına getirelim ve onlara gerçek Türkiye’yi, büyüyen Türkiye’yi, gelişen Türkiye’yi gösterelim. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde spor devrini yaşamaktadır. Avrupa’nın en büyük stadyumları, kapalı spor salonları, en büyük organizasyonlar Türkiye’de, İstanbul’da olacak. Yolumuzu açın. Murat Kurum geliyor. İstanbul muradına kavuşsun. Algı siyaseti değil, tatilde yatan değil, tatile giden değil bize çalışan adam lazım. İstanbul’a çalışan adam lazım. Depremde, selde çalışan adam lazım. Sokaklarda çalışan adam lazım. İstanbul 5 yıl boyunca kötü talihini yenemedi. Şimdi Bahçelievler’de çok çalışan Hakan Bahadır var. Ona destek olacağız. Sandıkları patlatacağız. 31 Mart’ta herkese ‘Burası Bahçelievler, ayağa kalk Bahçelievler, göster İstanbul’a kim geliyor’ diyeceğiz. Açın yolları AK Parti geliyor. 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazır mıyız?”

 

“Sevdamız, derdimiz, davamız Bahçelievler”

 

Projelerini tanıtan Dr. Hakan Bahadır yeni dönemde öğrencilerin İstanbul Kart ücretini karşılayacağını söyleyerek ortaokul ve liselerde mezuniyet töreninin belediye tarafından yapılacağını aktardı. ‘Daha sosyal bir Bahçelievler’ mottosuyla ise Hürriyet Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandıracağını belirtti. Bahadır, yapacakları çalışmalarla ilçeye 78 bin 308 metrekare yeni park kazandıracağını çocuklara müjdeledi. Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve duygusal alanlarda güçlenmelerini desteklemek için özel girişimcilik eğitimi verileceğini aktardı. Bu kapsamda üretilen ürünleri satmaları için alanların genişletileceğini ifade etti. Engelli bireylerin kariyerlerini desteklemek, iş hayatına daha aktif katılımlarını sağlamak ve toplumsal eşitliği artırmak hedefiyle Uzaktan Engelsiz Kariyer Projesiyle ise engelli bireylere evlerinden çalışabilecekleri iş olanakları sağlayacağını belirtti. Programda yeni meclis üyesi adaylarının tanıtımı da yapıldı.

Gelecek döneme ilişkin projelerinin tanıtımını gerçekleştiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Sevdamız, derdimiz, davamız Bahçelievler’i yeniden şahsıma emanet eden, bize inanan bize güvenen bu sorumluluğu veren İstanbul sevdalısı Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlı, dik duran Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var. Genel merkezimize bizleri bu göreve layık gördükleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi yeniden Bahçelievler için yola çıkıyoruz.” diye konuştu.

 

 “Vaatlerimizin yüzde 98’ini gerçekleştirdik”

 

 “2019’da aşkla başladığımız bu hizmet yolculuğumuzun ilk 5 yılını alnımızın akıyla rahatlıkla, kazasız belasız vatandaşımıza her konuda destek olarak tamamlamış bulunuyoruz.” diyen Dr. Hakan Bahadır konuşmasını söyle sürdürdü:

“İkinci 5 yılımızda azimle, gayretle kararlılıkla sizlerin bizlere duyduğu bu güvene ve bu inanca layık olacağımıza şimdiden söz veriyoruz. Aynı kararlılıkla, aynı çabayla Bahçelievler Belediyesi’nin ailesi olarak onlara da teşekkür ediyorum. 5 yıl önce yine seçime hazırlanırken o günün şartlarında hazırladığımız projelerimiz vardı. 5 yıllık Bahçelievler Belediye Başkan dönemliğimde sayısız hizmetlerde bulunduk. Vaatlerimizin yüzde 98’ini gerçekleştirdik. 2 projemizi yapamadık. Bu 2 projemiz İBB ile yapacağımız projeydi. Binali Yıldırım ile yapacaktık ama yapamadık. Ayamama Deresi’ne geriye doğru su basacaktık ve o nehri yaşanılır bir hale getirecektik. Etrafına da bir yaşam vadisi oluşturacaktık. Diğeri ise teknik binamızın olduğu taraftaki metroda bir aktarma istasyonu ve yaşam merkezi olacaktır” şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının ardından lansman, dans gösterisi ile devam etti.

 

2024-2029 dönemine ilişkin hayata geçirilmesi hedeflenen projelerden bazıları ise şöyle:

 

•          Öğrenci abonman desteği

•          Öğrenci mezuniyet töreni

•          Sınava Hazırlık Merkezi

•          Kütüphane ve Gençlik Merkezi

•          Üreten Kadınlara Gelir Alanları

•          Kadın Girişim ve Yaşam Merkezi

•          Hanımeli Butik Tasarım ve Üretim Merkezi

•          Bahçebucks

•          Gastronomi Merkezi

•          İkinci Bahar Kıraathanesi

•          E-Etüt

•          Hürriyet Mahallesi Sosyal Tesis

•          Kocasinan Sosyal Tesis

•          Bahçelievler Kent Korusu Projesi

•          Sütçüler Patikası

•          Otizm Merkezi

•          Evde Ağız ve Diş Sağlığı

•          Engelli Rehabilitasyon Merkezi

•          Sıfır Atık Parkı

•          Patibüs

•          BAKOM (Bahçelievler Acil Destek Uygulaması)

•          Genç Afet Timi

•          Akıllı Şarj İstasyonu

•          Sanal Gözlük ile Deprem ve Çevre Bilinci Atölyesi

•          VR Aktivite Merkezi

•          Dijital Temizlik

•          Semt Pazarı Düzenlemesi

•          Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi Prestij Yol Düzenlemesi

7jo5cgavxhbsnkyrbiny0w69.jpg

tvnseontrej7ac9d2wxmd1k5.jpg

049reh2uylafocjsqxzwanr3.jpg

fwerzyr8tmnn01gayqsjcwf7.jpg

pwodnp0hcolI4fbawf67vbrn.jpg

h1xwIyakhrlzvt3oncnfd2ij.jpg

xh39yaesqmcv0ouwfejjgdqf.jpg

cse2tuc4395pkavlnwmltofz.jpg

rtpyhadIevl5brkjcxo1gcw8.jpg

t5cpmI01wnzmr4vslgupibju.jpg

wzj4h5qukxceliIb0pdovhjn.jpg

vch2p5zul3aekqsdtowsrjan.jpg

yte6qrfvahileb4tzodqymI5.jpg

85gxkb7fcpqoa3lqesyu2evr.jpg

9cc64jmtvpyr8eaoy1dikkfb.jpg

jIvxq13l0tongtabwvmeducr.jpg

jcvmchpklqsp613rfayxexga.jpg

qpbpuhe8u4nIlfl12ymvidka.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.