BAHÇELİ: ENFLASYON BUGÜN ARTTIYSA YARIN İNER

BAHÇELİ: ENFLASYON BUGÜN ARTTIYSA YARIN İNER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyon bugün arttıysa yarın iner. Hayat pahalılığı bugün varsa yarın her şey ucuzlar. İşsizlik, yoksulluk, terör, gelir dağılımı adaletsizliği mutlaka kökünden çözülür.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyon bugün arttıysa yarın iner. Hayat pahalılığı bugün varsa yarın her şey ucuzlar. İşsizlik, yoksulluk, terör, gelir dağılımı adaletsizliği mutlaka kökünden çözülür. Biz, Cumhur İttifakı’yız, lider ülke Türkiye’nin mimarıyız” dedi.

Devlet Bahçeli, “Aday Belli, Karar Net” sloganıyla bugün Erzurum’da düzenlediği mitingde konuştu. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

“İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi, 2023’te yırtılıp atılacaktır. Nitekim onların hükmü, şafak sökene kadardır. Kader ağlarını ördüğünde, karar anı gelip çattığında, Türk milleti mührü eline aldığında, zillet ittifakına beden olan partileri ne gören ne duyan ne de bulan olacaktır. 2023 yılına hazır mısınız? Sandığa gidecek misiniz? MHP’ye oy verecek misiniz? Yükselen bu güçlü sedanıza sahne olan bu meydan mertlerin, vatanını canından aziz bilen Dadaşların er meydanıdır. Er meydanına şeytani emeller çıkamaz, sahte pehlivanlar çıkamaz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.