Baharevi Kursiyerleri İlk Yardım Sertifikalarını Aldı

Baharevi Kursiyerleri İlk Yardım Sertifikalarını Aldı

Çankaya Belediyesi Baharevleri, kursiyerleri için Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı İlk Yardım Eğitimi düzenledi. Çankaya Belediyesinin üç dönem halinde düzenlediği eğitimlerde 75 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Toplum yararına çalışmalarını sağlık eğitimleri ile sürdüren Çankaya Belediyesi, Baharevleri kursiyerleri için bir ilk yardım eğitimi düzenledi. Milli Eğitim Bakanlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapan Çankaya Belediyesi, Mutlukent ve Çayyolu Banar Evi'nde üç dönem boyunca ilk yardım kursuna katılım sağlayan ve eğitim sonunda yapılan sınavı başarıyla geçen 75 kursiyere sertifika töreni düzenledi. Çayyolu Hizmet Binası'nda gerçekleşen törende kursiyerlere katılım sertifikaları takdim edildi.

ÖNCE SERTİFİKA SONRA MÜZİK

Maketler üzerinde kalp masajı uygulamalarının yapıldığı ilkyardım eğitimi ile acil yardım gereken zamanlarda profesyonel yardım ekipleri gelene kadar hastaya nasıl müdahale edileceği konusunda eğitim verildi. Yaralanma, boğulma, zehirlenme durumlarında yapılması gerekenler konusunda da yine maketlerle uygulamalı şekilde eğitim verildi. Eğitimi tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan Baharevi kursiyerleri, törenin ardından bir de müzik dinletisi gerçekleştirdi. Müzik eğitmenleri solistliğinde yapılan dinletiye kursiyerler de keman, ut ve kanunlarıyla eşlik etti. 

fgc8sqiqlvpov6zyrunr15cl.jpg

p4sgowzuhe8dkfnhsj2qamzk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.