Babalar Günü’ne özel ‘Baba Fest’ düzenlendi

Babalar Günü’ne özel ‘Baba Fest’ düzenlendi

Bahçelievler’de Babalar Günü’ne özel ‘Baba Fest’ etkinliği düzenlendi. Babalarla çocukların eğlenceli vakit geçirdiği etkinlikte, bu kez de çocuklar babalarını parka getirdi.

Bahçelievler Belediyesi içerisinde; basket makinesi, langırt masası, airchokey masası, palyaço kaydırak, eğlenceli zıp zıp, şut becerisi, şato parkuru ve sürpriz hediyelerin bulunduğu Baba Fest’i düzenledi. Babalar Günü’nde Milli Egemenlik Park’ında gerçekleştirilen etkinliğe birçok çocuk babasıyla katıldı. Tüm gün boyu sürecek olan etkinlikler ise saat 20.00’da Dj Hakan Küfündür’ün de sahne almasıyla son bulacak.

“EN GÜZEL DUYGU BABALIKTIR”

40 yaşındaki 2 kız çocuğu babası Cuma Yalçın, “Çocuklarım bu özel günde, benim için bebeklik resimlerinden oluşan bir hediye hazırladı. Babalık çok güzel bir duygu. Allah onların yokluğunu göstermesin. Herkese de çocuk sahibi olmayı nasip etsin. En güzel duygu baba olmaktır. Kendi babam da memlekette olduğu için onunkini de telefonla kutladık. Bahçelievler’de de Babalar Günü’ne özel etkinlik düzenmiş. Çocuklarımla vakit geçirmek için geldik. Kızlarımla etkinliklere katılacağız” dedi. 

Oğluyla etkinliğe gelen 36 yaşındaki Uğur Özyılmaz da “Çocuğum Babalar Günü’nde annesiyle beni çizdi. Tarif edilemez bir duygu. Biz onlar için varız ve çalışıyoruz. Gayet mutluyuz. Bugün oğlumla güzel vakit geçireceğiz” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da Babalar Günü vesilesiyle Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

fPoGqQ2B5cjnrJa7FbE0Rhi6.jpg

Z0j1f8iwGWpb673KHQkAOdUB.jpg

VSNutrDosTqdWlREXeJAzQwY.jpg

rGWjAE03c1HYNmfvq2QMTxdK.jpg

u1aTvbxkOtIMCR3oZ2FUcEdG.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.