BABACAN: ENİŞTE PEK SİİRT’E BAKMIYOR BU ARALAR

BABACAN: ENİŞTE PEK SİİRT’E BAKMIYOR BU ARALAR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Siirt mitinginde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Enişte, pek Siirt’te bakmıyor bu aralar. Çift yol yapılacak denen yerler bitmemiş.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Siirt mitinginde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Enişte, pek Siirt’te bakmıyor bu aralar. Çift yol yapılacak denen yerler bitmemiş. Kurtalan-Siirt arası bitmemiş. Enişte, Siirt’e bakmıyor. Biz, onları uygun bir yerde indireceğiz inşallah. Beştepe’nin gözü kulağı bu meydanda, merak etmeyin” dedi. Babacan, Siirt Belediyesi’ne 2020 yılında kayyum atanmasına ilişkin, “Demokrasimizin üzerindeki bu kayyum gölgesini kaldıracağız. Milletin iradesine kayyum atanamaz” diye konuştu. Babacan, “Bu ülke büyük ülke, siz Merkez Bankası’nın arka kapısında döviz rezervini yakın. 130 milyar diyorduk ya rakam işte 205 milyar dolar oldu. Yıl başından bu yana 75 milyar dolar daha sattılar. Yazık, günah” dedi.

Ali Babacan; Gaziantep, Gebze ve Yozgat’tan sonra dördüncü mitingini bugün Siirt’te yaptı. Babacan, miting için Siirt’e giderken uçaktaki vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve yolculuklarının iyi geçmesini diledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.