ATASEHİRSENİN.COM ÜZERİNDEN GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN

ATASEHİRSENİN.COM ÜZERİNDEN GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ. 

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, tüm Ataşehirlileri www.atasehirsenin.com internet sayfası üzerinden düzenlenen ankete katılmaya davet etti. 

Ataşehir’in katılımcı bir bütçe ile yönetilmesi ve 5 yıl boyunca hayata geçirilecek projelerle ilgili vatandaşların görüşlerinin alınabilmesi için hizmete sokulan www.atasehirsenin.com internet sayfasında; 10 farklı başlıkta toplam 65 sorudan oluşan bir anket düzenleniyor.

Ataşehir’deki; yeşil alanlar, temizlik, çevre koruma, kültürel politikalar, sportif faaliyetler, sosyal destekler, sağlık hizmetleri, güvenli yaşamın geliştirilmesi, hayvanlara yönelik çalışmalar ve altyapı hizmetleri konularında ilçe sakinlerinin görüşlerinin alındığı anket 31 Mayıs 2024 tarihine kadar aktif olacak.  

Tüm Ataşehirlileri düzenlenen ankete katılmaya ve projelerini paylaşmaya davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel şunları söyledi: “Sevgili Ataşehirliler, değerli komşularım, söz verdiğimiz gibi Ataşehir'i katılımcı bir şekilde yönetmek için ilk adımlarımızı atıyoruz. Ataşehir'in gelecek 5 yılıyla ilgili katkı sunmak istiyorsanız lütfen atasehirsenin.com'a girin ve görüşlerinizi paylaşın. ‘Ben proje üretmek istiyorum’ derseniz, gelip bizimle projelerinizi paylaşıp, proje ekibimize katılabilirsiniz. Ataşehir'i birlikte yönetmek için ilk adımları ataşehirsenin.com internet adresimizden başlatıyoruz. Bu ilk adımlarımıza vereceğiniz destek, önümüzdeki süreçte bütün kararlarımızı katılımcı bir yöntemle alabilmemiz için bize çok büyük bir güç verecek. Bütün Ataşehirli komşularımızı, bu sürece katılmaya ve projelerini bizlerle paylaşmaya davet ediyorum”.

6gsmzqbydntjf4xpwjxk8dvc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.