ATAŞEHİR’DE YAZ SPOR EĞİTİMLERİ START ALIYOR

ATAŞEHİR’DE YAZ SPOR EĞİTİMLERİ START ALIYOR

Ataşehir Belediyesi yaz spor eğitimleri kapsamında vatandaşlara spor ve eğlence dolu bir yaz programı hazırladı. “Ataşehir Yaz Spor Eğitimleri", spor ve eğitim tutkunları için yaz aylarında harika bir fırsat sunarak, Ataşehir halkını sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik edecek.

Ataşehir Belediyesi’nin yaz spor eğitimleri programına başvuru kayıtları başladı. Yaz aylarında sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyenler için güzel bir fırsat sunan "Ataşehir Yaz Spor Eğitimleri" 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Çeşitli spor aktiviteleri ve eğitimlerle dolu olan program Ataşehirlilere keyifli bir yaz sezonu yaşatacak.

Eğitimler Ücretiz Olarak Sunulacak

Yaz aylarını aktif ve keyifli bir şekilde geçirmek isteyen Ataşehirlililer, daha dinç ve sağlıklı kalabilmek için bu eğlenceli programdan ücretsiz şekilde yararlanabilecekler.

Çeşitli spor aktiviteleri ve eğitimlerle dolu olan program 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve birbirinden özel aktivitelerle Ataşehirlilere keyifli bir yaz sezonu yaşatacak.

Zumba’dan, Pilates’e, Yoga’dan, Fitness’a birçok etkinlik yer alıyor

Ataşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerinde ve tesislerinde düzenlenecek olan eğitimlerde Zumba, Pilates, Yoga, Fitness gibi birbirinden farklı branşlarda uzman eğitmenler eşliğinde katılımcılara eğitim verilecek.

Katılımcılar için kayıt işlemleri 11 Haziran Salı günü başlayacak. Ayrıca sınırlı kontenjandan dolayı spor ve eğlence dolu bir yaz için erken kayıt yapılması önem arz ediyor.

Ataşehir Belediyesi, sağlıklı ve aktif bir yaşam için Ataşehirlileri Yaz Spor Eğitimleri ’ne davet ediyor.

 

Kayıt Başlangıcı ve Detaylar:

Kayıt Başlangıç Tarihi ve Saati: 11 Haziran 2024/ Salı, saat: 10.00

Yaş Sınırı: 16 yaş ve üstü

Kontenjan sınırlıdır

Kayıtlar; https://ebelediye.atasehir.bel.tr/Faaliyet/Index linki üzerinden online olarak veya eğitim verilecek tesislerdeki öğrenci işleri bölümünden yapılabilecek.

 

Eğitim Tesisleri ve Branşlar:

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi: Zumba – Zumba Kids – Pilates – Yoga

Zübeyde Hanım Kültür Evi: Pilates

Mustafa Saffet Kültür Merkezi: Fitness – Pilates – Zumba – Zumba Kids  – Yoga

Kayışdağı Lions Ataevi: Pilates

Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi: Pilates

ctlvb1sybzehgp79kafea6hr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.