ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN CUMHURİYET KUTLAMALARINDA CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ

ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN CUMHURİYET KUTLAMALARINDA CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ

Ataşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 22-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Ataşehir Amfili Park'ta “Ataşehir Caz ve Sinema Günleri”...

Ataşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 22-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Ataşehir Amfili Park'ta “Ataşehir Caz ve Sinema Günleri” düzenleyecek.

Ataşehir Caz ve Sinema Günleri’nde birbirinden yetenekli genç caz müzisyenleri sahne alacak.

Fransız Kültür Merkezi ortaklığıyla gerçekleştirilen etkinliklerin sinema gösterimi bölümünde, müzik temalı ve ödüllü Fransız filmleri izleyicisiyle buluşacak.

Her gün iki grubun sahne alacağı etkinlikte, Manuş-u Ala, JazzMatiz, Subway Jazz Station, Esra Kaya Trio, So Swing! ve Kökkadro, Ataşehirliler'e caz esintileri sunacak.

Konserler sonrasında düzenlenecek film gösterimi bölümünde ise efsanevi Fransız yönetmen Jacques Demy’nin 1967 yapımı“Les Demoiselles de Rochefort (Rochefortlu Kızlar)” ve 1970 yapımı“Peau d’ane (Eşek Derisi)” filmleri ile Laetitia Carton’un 2018 yapımı“Le Grand Bal (Büyük Balo)” belgeseli yer alacak.

Bir süredir tadilat çalışmaları yürütülen ve yeni görünümüne kavuşan Ataşehir Amfili Park’ın ev sahipliği yapacağı etkinliklerde Ataşehirliler, 3 gün boyunca keyifli anlar yaşayacak.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.