“ATAŞEHİR BELEDİYESİ 13. ÇEVRE FESTİVALİ”NDE SEN DE YERİNİ AL

“ATAŞEHİR BELEDİYESİ 13. ÇEVRE FESTİVALİ”NDE SEN DE YERİNİ AL

13. Ataşehir Belediyesi Çevre Festivali 28 Mayıs’ta başlıyor. İki gün sürecek festivalde atölyeden söyleşiye, konserden yarışmaya kadar pek çok etkinlik düzenlenecek. Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’nden çevreye gönül verenlere bir davet var. STK ve Kuruluşlar 13. Çevre Festivali’nde yerlerini alarak, stant ve etkinleriyle; fikir, deneyim ve projelerini ziyaretçilerle paylaşma imkanına sahip olabilecek. Başvurular 11 Mayıs 2022 tarihine kadar

13. Ataşehir Belediyesi Çevre Festivali 28 Mayıs’ta başlıyor. İki gün sürecek festivalde atölyeden söyleşiye, konserden yarışmaya kadar pek çok etkinlik düzenlenecek. Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’nden çevreye gönül verenlere bir davet var. STK ve Kuruluşlar 13. Çevre Festivali’nde yerlerini alarak, stant ve etkinleriyle; fikir, deneyim ve projelerini ziyaretçilerle paylaşma imkanına sahip olabilecek. Başvurular 11 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılabilecek.

Bundan 50 yıl önce, İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen ve çevreyle ilgili ilk uluslararası toplantı olma özelliğine sahip Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan kararla 5 Haziran, “Dünya Çevre Günü” olarak kabul edildi. O tarihten bu yana her yıl pek çok ülkede ve farklı şehirlerde Dünya Çevre Günü etkinlikleri düzenlenmeye başlandı. 

Çevre sorunlarına farkındalık oluşturmak amacıyla kurulduğu tarihten bu yana her yıl “Çevre Festivali” düzenleyen Ataşehir Belediyesi, bu yıl Çevre Festivalinin 13.’sünü gerçekleştirecek. Bu yıl “Tek Bir Dünya” mottosuyla yola çıkarak hazırlanan festival, “Dünya Çevre Günü” kapsamında 28-29 Mayıs tarihlerinde Ataşehir Amfili Park’ta düzenlenecek.  

Festivalde doğaya emek veren sivil toplum kuruluşları, dernek, topluluklar ve çevre aktivistleri stantları ile yer alacak. Katılımcıların çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşacağı festivalde; atölyeler, söyleşiler, doğa çalışmaları ve konser gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

İki gün sürecek 13. Ataşehir Belediyesi Çevre Festivali’nde; başta iklim değişikliği olmak üzere çevre sorunlarına dikkat çekilecek, geri dönüşümün önemi anlatılacak, ekolojik yaşama dair örnekler sunulacak  ve dünyadaki ayak izinin nasıl azaltabileceğine dair bilgiler aktarılacak.

 “Sürdürülebilir Bir Dünya” için bilgi ve birikiminizi paylaşmak üzere sizleri de aramızda görmek isteriz.

Festivale, etkinliklerinizle ya da stantlarınızla katılımınız için 11 Mayıs Çarşamba gününe kadar başvuru formunu doldurmanız yeterli olacak. Yaşanabilir bir dünya için üreten ve emek veren herkesi Ataşehir Amfili Park’ta buluşmaya davet ediyoruz.

 

Form için tıklayınız: https://bit.ly/38Ab0kw

 

Yer: Amfili Parkı (Park 4)

Adres: Meriç Cad. Kamelya Çarşısı Önü, 34758 Ataşehir/İstanbul

Telefon: 0216 570 5000 Dahili:1571

Mail: cevrekoruma@atasehir.bel.tr

 

 

gIxnobmr9g0ofqcpx31mtkus.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.