AYDIN'DA OKUL SERVİSLERİ YOLDA KALAN ÖĞRENCİLERİN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETİŞTİ

AYDIN'DA OKUL SERVİSLERİ YOLDA KALAN ÖĞRENCİLERİN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETİŞTİ

Aydın genelinde etkisini gösteren kar yağışına karşı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme ve yol tuzlama araçları yol güvenliğini sağlıyor. Mevsim normallerinin dışında gerçekleşen...

Aydın genelinde etkisini gösteren kar yağışına karşı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme ve yol tuzlama araçları yol güvenliğini sağlıyor. Mevsim normallerinin dışında gerçekleşen kar yağışı sebebiyle okul servisleri yolda kalan öğrencilerin yardımına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Ekipler, kara saplanan araçtaki çocuklara kahvaltı ikram etti, başka bir ekipse yolu ulaşıma açtı.

Aydın'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele ekipleri, Efeler'de Paşa Yaylası ve Eğrikavak’ta; Köşk'te Kızılcaköy, Menteşeler, Cumayanı ve Başçayır’da; Karacasu'da Babadağ yolunda; Sultanhisar ve Nazilli’nin yüksek kesimlerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÇOCUKLARIN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Köşk ilçesinin Başçayır-Kızılcaköy yol ayırımında araçları kara saplanan öğrenci servisine önce Büyükşehir Belediyesi ekipleri ulaştı. Büyükşehir ekipleri, çocuklara kahvaltı ikram ederken yol ulaşıma açıldı. 

Aydın Büyükşehir Belediye BaşkanıÖzlem Çerçioğlu, mevsim normallerinin dışında gerçekleşen kar yağışında vatandaşların, her türlü ihtiyaçları için 444 40 09 numaralı "HızlıÇözüm Merkezi"ni arayabileceklerini söyledi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.