ASKİ Kış Hazırlıklarına Başladı

ASKİ Kış Hazırlıklarına Başladı

Büyükşehir;su baskınlarına karşı önlem alınıyor

Adana’da kışmevsiminin yaklaşmasıyla birlikte olası şiddetli yağışlarda olumsuzlukyaşanmaması için ASKİ’nin çalışmaları aralıksız sürüyor. Kent genelinde yağmursuyu ızgaraları temizleniyor, hatlarda biriken atık ve çamur tabakalarıgiderilerek hatların kapasitesi artırılıyor. Özellikle sonbahar aylarındayoğunlaştırılan bu çalışmalar, kentteki altyapının kış koşullarına hazır halegetirilmesini ve yağışların günlük yaşamı olumsuz etkilememesini amaçlıyor.

SARIÇAM DERESİ TEMİZLENDİ

Kışhazırlıkları kapsamında önemli noktalardan biri olan Sarıçam Deresinde dekapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Dere yatağında zamanlabiriken çamur ve atıklar temizlenerek suyun akışı düzenlendi.

Yürütülençalışmalarla birlikte ASKİ ekipleri, yağmur suyu ızgaralarının yanı sırahatlarda da bakım ve temizlik işlemleri yapıyor. Yağışlı günlerde tıkanıklıkyaşanmaması için kritik noktalarda denetimler sürdürülüyor. Şehrin farklıbölgelerinde eş zamanlı devam eden temizlik ve bakım çalışmaları, kış aylarındayaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla belirlenen programçerçevesinde sürdürülecek.

dzvayx2hr1kfsepw4wxhptm5.jpg

lwaoImsflrej7n4ho2z9m5ca.jpg

doe4szxv5ulhrhnmtrigbp9j.jpg

rm7og41wf5ygqzzbckntaqm6.jpg

zp7jlwmzfwdlhaxqxsgobt86.jpg

ip1Ighc6vlqvntza7zje35wb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.