‘Artı bir farkla yanınızdayız’ dediler 

‘Artı bir farkla yanınızdayız’ dediler 

Özel Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nce 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ‘Artı bir farkla yanınızdayız' dendi.

Maltepe Belediyesi Özel Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nce 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ‘Artı bir farkla yanınızdayız’ denildi. 

Özel Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen ve Maltepe Belediyesi’ne ait Maltepe Mataş İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’nin (MATAŞ) destek verdiği etkinlikte Down sendromuna dair toplumsal farkındalığı artırmak ve Down sendromlu bireylerin toplum içindeki yerini güçlendirmek hedeflendi. Etkinliğe katılan öğrenci, öğretmen ile veliler tarafından rehabilitasyon merkezinin bahçesinde artı bir işareti oluşturuldu. 
 
TOPLUM İÇİNDEKİ YERLERİ GÜÇLENDİRİLMELİ
 
Özel Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Esra Amasyalı Aktepe, Down Sendromu Farkındalık Günü’nün özel bir gün olduğuna dikkat çekti. Aktepe “Down Sendromlu bireyler uygun eğitim programları ile toplum hayatına başarı ile uyum sağlayabilmektedir. Bugün Down sendromlu çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sevgi engel tanımaz. Hayatı paylaşmak için engel yok.” dedi. Etkinlik kapsamında çocuklar elleriyle boyama etkinliğine katılarak +1 rakamlı kurabiye yaptılar.
 

Tarih : 21.03.2022 Haber Fotoğrafları

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

3Fpre8oPEUWQIlSD95C0q6hG.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.