EDREMİT KAYMAKAMI ÜNSAL VE BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN COVID-19 AŞISI OLDU

EDREMİT KAYMAKAMI ÜNSAL VE BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN COVID-19 AŞISI OLDU

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Covid-19 aşısı için sırası gelen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kaymakam Turgay Ünsal ile birlikte İlçe Sağlık...

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Covid-19 aşısı için sırası gelen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kaymakam Turgay Ünsal ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde aşı oldu.

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Onur Koçak'ın katılımı ile Edremit'te yürütülen aşılama çalışmaları, ilçede pandeminin son durumu ve alınan önlemler ile ilgili genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre aşı sırası gelen Kaymakam Ünsal ve Belediye Başkanı Arslan, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde aşı oldu.

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada, “Edremit Kaymakamımız Turgay Ünsal ile birlikte İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Onur Koçak’ı ziyaret ettik ve ardından sıramızın gelmesiyle birlikte aşımızı olduk. Bu vesileyle canla başla fedakarca görev yapan İlçe Sağlık Müdürü Koçak başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza Edremitliler adına teşekkür ediyorum. Sırası gelen vatandaşlarımızı, bu illetten bir an önce kurtulmak için aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.