Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Comeback Is Real kazandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Comeback Is Real kazandı

3 yaşlı İngiliz taylarının katılımda bulunduğu keyifli mücadele, 1700 metre mesafe üzerinden sentetik pistte düzenlendi.

Startı saat 16.30'da verilen 2024 yılı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu; Lale Melek Atman'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Ozan Bulut tarafından antrene edilen doru erkek tay Comeback Is Real (Trappe Shot - Lemon Chiller / Artie Schiller) jokeyi Mertcan Çelik idaresinde kazanarak, üst üste dördüncü birinciliğine ulaştı.

Koşunun videosu için tıklayınız.

6 safkanın birincilik mücadelesi verdiği koşuda ikinciliği,  Madras Özcan Yıldırım ile elde ederken, Countach isimli tay Hışman Çizik ile üçüncü, Ayhan Kurşun ile bu önemli koşuya katılan Myboytomo dördüncü ve son olarak Alp the Hero ise Kadir Tokaçoğlu ile beşinci oldu.

Yarışın galibi Comeback Is Real için bitiriş derecesi 1.44.94 olurken, farklar ise  3 Boy - Boyun - 3,5 Boy - 5 Boy şeklinde sonuçlandı.



Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına Celal Karataş'a kupasını, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Nurettin Tonguç verdi.



Törene,  Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşcen ile davetliler katıldı.

zjx5k3f2ulvna6tdykrdgjpm.jpg

gcgrfpbI9qlm3k6qa5ndw84s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.