ANNELER GÜNÜ'NDE BURAK KUT SAHNE ALDI

ANNELER GÜNÜ'NDE BURAK KUT SAHNE ALDI

Türkiye'de 90’lar pop müziği denilince akla gelen isimlerden biri olan Burak Kut, Benimle Oynama, Yaşandı Bitti, Bebeğim, Sonbahar gibi her biri hit olmuş şarkılarını bu kez Kağıthali anneler için söyledi.



Kağıthane Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel Burak Kut konseri düzenlendi. Gültepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Kağıthaneli anneler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'de 90’lar pop müziği denilince akla gelen isimlerden biri olan Burak Kut, Benimle Oynama, Yaşandı Bitti, Bebeğim, Sonbahar gibi her biri hit olmuş şarkılarını bu kez Kağıthali anneler için söyledi. Salonu dolduran anneler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de konsere katılarak anneleri bu özel gününde yalnız bırakmadı. Tüm annelerin bu özel gününü kutlayan Başkan Öztekin, sanatçı Kut'a da performansı için teşekkür etti.

Kağıthane'de anneler yararına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Öztekin; '' Maharetli Eller Çarşısı ile kadınlara yeni bir gelir kapısı açtık. Kreşler kurarak çalışan annelerimizin yanında olduk. Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi ile her bir ihtiyaç sahibi ailemizin yardımına koştuk. Kadınlara özel spor salonları inşa ettik. İstihdam Hizmet Noktası'nı hizmete açarak yüzlerce kadının iş bulmasını sağladık. Kadınların, siz kıymetli annelerimizin yaşam standardını daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her birinize eş ve evlatlarınızla sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum.'' dedi.

gtaqlsrmhczod0n5qxorvi8u.jpg

uerolq7dhx5a4v1fwpqotde2.jpg

fp1dpvuurezsleI0834nvj2w.jpg

fvewroprdkmm6qgh9ys2dyj4.jpg

ome4cvhz0kfd8gbe5ir79ag6.jpg

xqi4gucmurdx89j2n5sebgfo.jpg

jlvygu4fi3gcncpbewx0hjf9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.