Ankaralıların ‘Organik’ Gıda Adresi

Ankaralıların ‘Organik’ Gıda Adresi

Çankaya Belediyesinin Ayrancı ve Ümitköy Pazaryerlerinde vatandaşları doğal ürünlerle buluşturduğu organik pazarlar sağlıklı ürün tüketmek isteyen Ankaralıların imdadına yetişiyor. Pazarlar, bebekler ve hastalar için sağlıklı gıdaya erişim sağlıyor.

Her hafta pazar günleri kurulan ve sağlıklı ürünlerin yanı sıra kaliteli gıda ihtiyacını da karşılamaya dönük hizmet verilen Organik Ürün Pazarlarında aracı olmadan üretici ürünlerini doğrudan tüketici ile buluşturuyor. Özellikle bebek sahibi aileler ve hasta yakınları her pazar günü organik ürünlere kent merkezinde erişme imkanı buluyor.

Vatandaşların doğal ve sağlıklı gıdaya erişiminde köprü vazifesi sunan Çankaya Belediyesi, organik ve iyi tarıma katkıda bulunuyor. Yeni nesillerin sağlıklı beslenebilmesi için Ayrancı bölgesinden sonra Ümitköy’de de Organik Ürünler Pazarını hizmete sunan Çankaya Belediyesi, vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda önemli bir seçenek sunuyor.

ÜRÜN DENETİMİ VE PAZAR İZNİNİ BELEDİYE YAPIYOR

Organik ürün pazarlarında vatandaşlar sağlıklı, doğal ve organik tarımsal ürün almanın rahatlığı ile alışverişlerini yaparken Çankaya Belediyesi de hem ürünleri üretim yerlerinde denetliyor hem de organik ürün sertifikası olmayan ürünlerin pazarlarda satılmasına izin vermiyor.

hxa9zxzejupy6eoblgcfm7st.jpg

pum8sgpwzrlqcdadrxmvhiyx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.