ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN KAHRAMANMARAŞ’A KURDUĞU SABİT DUŞ ALANLARI HİZMETE BAŞLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN KAHRAMANMARAŞ’A KURDUĞU SABİT DUŞ ALANLARI HİZMETE BAŞLADI

Başkan Mansur Yavaş, “Temizlik ve hijyen ihtiyacını karşılamak isteyen tüm depremzede vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde kalan vatandaşların en büyük ihtiyaçlarından biri olan temizlik ve hijyen sorununu Ankara Büyükşehir Belediyesi kurduğu duş alanlarıyla çözdü.

Geçtiğimiz günlerde kullanım ömrünün dolması nedeniyle atıl duruma düşen EGO otobüslerini; mobil duş, kazan dairesi, yatakhane, berber ve çamaşırhaneye dönüştürerek deprem bölgesine gönderen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta kurduğu yerleşkede de sabit duş ve çamaşırhane merkezi oluşturdu.

Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Nurettin Topçu Anadolu Lisesi’nin bahçesine kurulanABB Deprem Koordinasyon Merkezi’ne depremzede vatandaşlar içinTemel İhtiyaçlar Alanıkuruldu.

YAVAŞ: “DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

TIR’ların dönüştürülmesi ile kurulan hijyen merkezinin hizmet vermeye başladığını sosyal medya hesaplarından duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,“Kahramanmaraş'ta mobil otobüs ve TIR'lardan oluşturduğumuz Sabit Hijyen Merkezimizi tamamladık. Temizlik ve hijyen ihtiyacını karşılamak isteyen tüm depremzede vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”dedi.

Depremzede vatandaşların ihtiyaçları düşünülerek dönüştürülen ve 8 ton su kapasitesi bulunanDuş TIR’larınıniçerisindelavabo, şampuan, sabun ve saç kurutma makinesi yer alırken cep telefonu şarj istasyonu hizmeti de sağlanıyor.

qqwkzc5vpmhngrykxjtjafzb.jpg

puy60ox2oatd8vnqe7j9gbim.jpg

jz128qtmunn4mI5gdy09lshp.jpg

tk5ejs3js91zx8bdfbkuwmru.jpg

srufaI9gvowlznwpxjhqlu0e.jpg

atybu1dbkvm6whtsvgoc3sxu.jpg

x21abujl3habxplnd6gIodw5.jpg

5in4wzx6sbI9utyk2ojgwova.jpg

bzhvht8gywwqeIikxjaneu0r.jpg

5jfamgl3ny6hjnh49omlepws.jpg

gndfhtc7cwwyhn1pixae3zuz.jpg

f8fxbvgvuh40ym7zqc6wtsnj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.