ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHARREM AYINDA BAŞKENTLİLER'E AŞURE İKRAMI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHARREM AYINDA BAŞKENTLİLER'E AŞURE İKRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentliler'e aşure ikramında bulundu. BelPa Mutfağı’nda hazırlanan aşureler, Başkent’teki birçok hastanede sağlık çalışanları,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentliler'e aşure ikramında bulundu. BelPa Mutfağı’nda hazırlanan aşureler, Başkent’teki birçok hastanede sağlık çalışanları, hasta yakınları ve esnafa ikram edildi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile 10 camide de cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikram etti. Sosyal medya hesaplarıüzerinden Muharrem Ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Aşure gününde birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini diliyorum” dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentlilere aşure ikramında bulundu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Belpa Mutfağı’nda hazırlanan aşureler, Başkent’te birçok hastanede sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta yakınları ve esnafa, camilerde ise cuma namazından sonra vatandaşlara dağıtıldı.

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure ikramının yapıldığı noktalardan biri de 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı oldu.

YAVAŞ’IN MUHARREM AYI MESAJI

Sosyal medya hesaplarıüzerinden Muharrem Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şunları kaydetti:

“Bereketiyle gelen Muharrem Ayının 10. gününde hüznü de sevinci de bir arada yaşıyoruz. Aşure gününde birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini diliyor, Hazreti Hüseyin ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Ankara Şehir Hastanesi, Sincan Devlet Hastanesi, Yenimahalle Devlet Hastanesi, Ankara Hastanesi, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA ile 10 camide kurulan stantlarda dağıtımı gerçekleştirilen aşureleri tadan vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.