ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK ALANI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK ALANI

Şişme oyun alanlarının bulunduğu ve Hacivat Karagöz gibi oyunların sahnelendiği etkinlik alanını sosyal medya hesaplarından duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Kahramanmaraş'ta çocuklarımız için çok renkli bir alan hazırladık. Bir evladımızın gülüşünden kıymetli hiçbir şey yok” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik desteklerini sürdürürken depremzede çocukları da unutmadı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri, Kahramanmaraş’ta çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye başladı.

Kurulan oyun ve etkinlik çadırı ile park alanında Kahramanmaraşlı depremzede çocukların uzmanlar eşliğinde oyunlar oynarken yaşadığı travmaları da atlatması hedefleniyor. Alanda; elektrikli ve elektriksiz oyuncaklardan tiyatro oyunlarına, resim ve boyama etkinliklerinden Hacivat Karagöz gösterilerine kadar pek çok etkinlik gerçekleştiriliyor.

YAVAŞ: “BİR EVLADIMIZIN GÜLÜŞÜNDEN KIYMETLİ HİÇBİR ŞEY YOK”

Çocukların da ilgisinin yoğun olduğu alanı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Kahramanmaraş'ta çocuklarımız için çok renkli bir alan hazırladık. Bir evladımızın gülüşünden kıymetli hiçbir şey yok” dedi.

svmujkznlbxfs9cerd51bpwd.jpg

5ovbnkle38ywlf4whogsqr7k.jpg

bhIox8ouqr2aelw0gycdz6v9.jpg

et4upc2hwcdkyljazorbfs3v.jpg

phxbuIlm9bwuqig4oanr750z.jpg

2ywmnq3lIxn9aga6ti7ou1pl.jpg

7sqmfh8lvpzuxmko264vqejt.jpg

leguomljyj27dIqpzxq6n3rw.jpg

focg1vk6wrbmsew4qbxojzun.jpg

cyf5o3rvp2ajql8pvfhcgeiu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.