ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EV SAHİPLERİYLE ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURACAK KİRALIK EV PORTALI OLUŞTURDU

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EV SAHİPLERİYLE ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURACAK KİRALIK EV PORTALI OLUŞTURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya üniversiteye okumaya gelen ancak barınma sorunu yaşayan öğrenciler için kiralık ev arama portalı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya üniversiteye okumaya gelen ancak barınma sorunu yaşayan öğrenciler için kiralık ev arama portalı oluşturduklarını açıkladı. Yavaş, “Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.tr üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz” dedi.

Başkent’e üniversiteyi okumaya gelen ancak barınma sorunu yaşayan öğrencileri şefkat evleri ile kiralanan yurt ve otellere yerleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdi de kiralık ev arayan öğrencileri ev sahipleriyle buluşturacak bir kiralık ev arama portalı oluşturduklarını duyurdu.

“BAŞKENT HEPİMİZİN YUVASI”

Yavaş, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, “Ankara'da öğrencilik bir başkadır. Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.tr üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz. Başkent hepimizin yuvası” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan öğrenci dostu ev kiralama portalındaki ilanlara ulaşmak isteyen öğrenciler ya da mülk sahiplerinin önceden internet sitesine kaydolması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.