ANFA BİTKİ EVİ 3. ŞUBESİNİ 30 AĞUSTOS ZAFER PARKI’NDA AÇTI

ANFA BİTKİ EVİ 3. ŞUBESİNİ 30 AĞUSTOS ZAFER PARKI’NDA AÇTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Bitki Evi, Altınpark ve Mogan Parkı’ndan sonra üçüncü şubesini 30 Ağustos Zafer Parkı’nda açtı. ANFA Bitki Evi’nde,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Bitki Evi, Altınpark ve Mogan Parkı’ndan sonra üçüncü şubesini 30 Ağustos Zafer Parkı’nda açtı. ANFA Bitki Evi’nde, kahve çiçeğinden yasemin çiçeğine, menekşeden kaktüse, kasımpatından para çiçeğine kadar rengarenk ve mevsimlik çiçekler satışa sunuluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Altınpark ve Mogan Park’ta bulunan ANFA Bitki Evi, hizmet alanını genişleterek üçüncü şubesini 30 Ağustos Zafer Parkı’nda açtı. 30 Ağustos Parkı girişinde hizmet vermeye başlayan ANFA Bitki Evi, haftanın 7 günü 08:00-18:00 saatleri arasında açık olacak.

Çiçek ve bitki çeşitliliği nedeniyle ANFA Bitki Evi’nin dikkatini çektiğini belirten Meral Kuş adlı vatandaş, yeni şubeye ilişkin, “Gerçekten çok güzel, şahane olmuş bayıldım. Teşekkür ediyorum buraya açıldığı için. Kasımpatı mevsimi diye hemen satın aldım" dedi.

Esra Şahin ise “Çok güzel düşünülmüş, yürüyüş için sıklıkla geldiğim bir yer. Bitki Evi’nin açılmasına arkadaşlarımla çok sevindik. Çiçeksever herkes gelmeli” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.