Ambulanslar Depremzeleder İçin Esenyurt’tan Yola Çıktı

Ambulanslar Depremzeleder İçin Esenyurt’tan Yola Çıktı

Esenyurt Belediyesi sağlık personelleri, içerisinde tıbbi malzemeve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu Hasta Nakil Ambulansı ile birliktedeprem bölgesine doğru yola çıktı.Ekipler, bölgeye vardıklarında enkazdan çıkarılan vatandaşların hastanelerenaklini gerçekleştirecek.

Depremin meydana geldiği günden itibaren afetzedelerin yaralarınısarmak için birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, bölgeye Hasta NakilAmbulansı ve 3 sağlık personeli gönderdi. İçerisinde tıbbi malzeme ve temelgıda malzemelerinin de olduğu ambulans Hatay’a doğru yola çıktı. Sağlıkçılar,deprem bölgesine vardıktan sonra arama kurtarma ekipleriyle birlikte koordinelibir şekilde çalışarak enkaz altından çıkarılan vatandaşları anında hastaneyeulaştırabilecekler.

“Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

Ekipleri deprem bölgesine uğurlayan Esenyurt Belediyesi BaşkanYardımcısı Halis Şimşek, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7'lik depreminardından tüm imkânlarımızı seferber ederek bir ambulans, iki sağlık personelive 1 şoförden oluşmak üzere 3 personelimizi daha Hatay bölgesine destek olarakyolluyoruz. Malzeme ihtiyaçlarını da ambulansa yükledik. Belki de Cumhuriyettarihinin en büyük afetiyle karşı karşıyayız. Etkilediği nüfus ve şiddetiaçısından Gölcük depremini bile gölgede bırakacak kadar büyük bir afet. Vefateden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Ülke olarak başımız sağ olsun” dedi. 

v2o8jzofdu3r4aj09uspfmI7.jpg

svyjrh5i8lld3xujs4rpzkvw.jpg

xlvqyhye9updmrs03cguhcwk.jpg

ynqtuzlrn3f09hqapjjcehiy.jpg

quarmetgkkpf92ve6Iyzjp8i.jpg

umlq8exb0vnri4dzktbuto59.jpg

oxbkInl1nvafpmd0m5s8zzww.jpg

hpwpt0w6qjdujtqhmzegsuab.jpg

lksn7wy9tocbbusg0jma53ex.jpg

djzgrav7d6ynblwtjmx34ihq.jpg

ochriaztjy1budnpg5z2gwa4.jpg

Iads1xb75et3ogfrwjuzlfhs.jpg

sv3dqchzg650bIyxqnouenzd.jpg

sfp8dbnIxulo7lcyptv9jqix.jpg

4u7xda1cnvr9madIglrcvyzf.jpg

bdze792tcunjop30ub8rzeif.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.